Annonce
Ugeavisen Odense

Padel udvidelse: PadelBoxen åbnede med ny hal og nye baner

World Padel Tour banen har et tofarvet Mondo underlag. Pressefoto
I sidste uge genåbnede PadelBoxen på Tolderlundsvej. Det blev en genåbning ind til et helt nyt padel univers, med flere nye baner, en proshop, omklædningsrum, cafe og konferencelokaler.

De har ventet længe på at kunne åbne hos PadelBoxen, Tolderlundsvej 92, 5000 Odense C. Men i sidste uge genåbnede PadelBoxen.

Åbningen betyder, at PadelBoxen i første omgang kan byde de efterhånden mange padelspillere i Odense og omegn velkommen indenfor i et center med 9 indendørs baner.


Annonce

World Padel Tour banen har det nye, tofarvede Mondo underlag

Kim Poulsen, centerleder og medejer


Den 1. juni åbnes der op for yderligere en hal, og dermed en kapacitet på 15 indendørs baner og bliver derved Danmarks største padelcenter.

I PadelBoxen finder en shop med salg af udstyr indenfor Padel. Pressefoto

- Siden corona nedlukningen i december måned har vi arbejdet hårdt på at udvide PadelBoxen. PadelBoxen vil i fremtiden bestå af 15 indendørs baner, hvoraf tre af dem er singlebaner. Vi tilbyder omklædningsrum, loungeområde, café og konferencelokaler. Padel er den hurtigst voksende sportsgren for tiden, og vi glæder os til at tage imod alle de glade padelspillere, siger Kim Poulsen, centerleder.

Fakta om PadelBoxen

PadelBoxen

Tolderlundsvej 92

Se mere på www.padelboxen.dk eller facebook siden PadelBoxen, omkring priser, og hvad der ellers sker af spændende ting i PadelBoxen.

Tlf: 52119750

PadelBoxen kan som det første center i Danmark præsenterer den samme bane, som der spilles sæsonfinale på i World Padel Tour.

- World Padel Tour banen har det nye, tofarvede Mondo underlag. Der er tv-lys på banen, for vi forventer at banen kommer til at lægge underlag til mange finaler i fremtiden, siger Kim Poulsen.

Kim Poulsen her fotograferet inden de nye baner blev anlagt i PadelBoxen.  Arkivfoto: Hasse Frimodt

Ligenu er der planlagt syv turneringer til afvikling i PadelBoxen i nær fremtid, heriblandt Danmarksmesterskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Vilde vejrabatter i Odense

Annonce