Annonce
Ugeavisen Odense

Padel: Næsby får to padelbaner

Bente Larsen, tv. formand i Næsby Padel her fotograferet sammen med Nina Krebs, medejer af Padelteam.dk Foto: Hasse Frimodt
Næsby Padel hedder en ny forening under Næsby IF. Banerne på Søren Eriksens Vej står klar sidst i oktober.
Annonce

Den hurtigst voksende sportsgren herhjemme og i udlandet er padel.

I Odense er der det seneste års tid kommet flere padel-baner. Ultimo oktober står der to nye udendørs baner klar på anlægget ved Næsbyhallerne på Søren Eriksens Vej, hvor også Næsby Tennis holder til.

I forbindelse med etableringen af banerne har man i Næsby IF stiftet en ny forening, som har fået navnet Næsby Padel.

- Padel er den hurtigst voksende sportsgren i Odense, ja i hele verden. Enormt mange mennesker har taget denne sportsgren til sig, og vi er stolte over at kunne tilbyde to udendørs baner til borgerne i lokalområdet, siger Bente Larsen. der er formand for den nye forening.


Vi har et dejligt idrætsområde omkring Næsbyhallerne.

Bente Larsen, formand for Næsby Padel


Når banerne står klar engang sidst i oktober, vil man kunne melde sig ind i Næsby Padel og spille alt det padel, man ønsker, for omkring 1800 kroner om året eller få rabat på køb af klippekort.

- Det bliver attraktive priser, så vi håber at kunne tiltrække medlemmer, siger Bente Larsen.

Næsbyhallerne har indgået en samarbejdsaftale med Padelteam.dk, som ejes af Nina Krebs og tre andre investorer.

- Jeg er indehaver af Padelsport.dk, som også er ejere af banen på Byens Ø, Odense Havn. Vi står for opbygningen af banerne og er super glade for at kunne levere to nye baner til området her i Næsby, siger Nina Krebs.

Nina Krebs, tv. står for opbygningen af banerne, som Bente Larsen er blevet formand for i Næsby Padel. Foto: Hasse Frimodt

Man behøver dog ikke være medlem af Næsby Padel for at kunne spille på de to nye baner. Banerne kan i fremtiden også bookes af alle, der ønsker at spille.

- Vi har endnu ikke lagt os fast på en timepris for booking af bane, men forventer det bliver omkring 200 kroner pr. time. Ligeledes forventer vi, at det bliver muligt at låne bat, siger Nina.

Næsbyhallerne har i samarbejde med padelteam.dk valgt at placere banerne i området ved Næsbyhallerne, hvor der i forvejen er tennisbaner, beachhåndboldbaner og cykelmotion.

- Vi har et dejligt idrætsområde omkring Næsbyhallerne. Det område forventer vi os meget af. Vi håber, de forskellige udøvere kan finde sammen socialt før og efter, de har dyrket deres sport. Det er altid sjovere at være i et område, hvor der færdes andre, så med padel-banerne bliver der nu endnu mere aktivitet i området. Banerne bliver anlagt med lys, så de også kan benyttes om aftenen og hele året rundt, siger Bente Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Corona ville kvæle forretningen: Søren opfandt nye indtægtskilder i nødens stund

Ugeavisen Odense

Hal-cafeterier lider efter genåbning: Raymond har mistet 90 procent af sin omsætning

Annonce