Annonce
Ugeavisen Odense

Pedro's Burger: Pedro blev kendt for sine burgere i Storms Pakhus

Burgermenu hos Pedro´s Grill & Veggies. Foto: Rico Feldfoss
Pedro Armas Herrera er blevet kendt for sine gode burgere i Storms Pakhus, nu udlever han en stor drøm som restauratør i Vestergade, Odense C.

I et par måneder har Pedro Armas Herrera gået og ventet på, at han kunne åbne dørene ind til sit nye spisested Pedro´s Grill & Veggies i Vestergade 17.

Pedro Armas Herrera hat længe gået og ventet på, at han kunne åbne dørene ind til sit nye spisested Pedro´s Grill & Veggies i Vestergade 17. Foto: Rico Feldfoss

Pedro er ny restauratør i gågaden men ikke i Odense. Igennem tre år har han været ejer af Pedro´s Burger i Storms Pakhus, men her valgte han at lukke tilbage i september 2020. Og et år før åbningen i Storms Pakhus startede Pedro op som selvstændig med en foodtruck, som han stadig den dag i dag kommer rundt med.


Annonce

Jeg starter op med syv forskellige slags burgere, som også kan købes som menuer med pommesfrites og sodavand til 119 kr

Pedro Armas Herrera


Åbningen i gågaden er en gammel drøm, som nu skal udleves.

- Nu bestemmer jeg 100 procent selv. Jeg er herre i eget hus. Jeg kan gøre præcis, som jeg selv ønsker at drive min forretning. Det glæder jeg mig til. Og gæsterne kan se frem til et menukort med lækre burgere. Jeg starter op med syv forskellige slags burgere, som også kan købes som menuer med pommesfrites og sodavand til 119 kr. Kødet, jeg bruger, er fra Grambogård, som leverer kød af høj kvalitet. Bollerne får jeg fra Ørbæk Bageri, siger Pedro.

Hos Pedro´s Grill & Veggies fåes burgerne med oksekød, sous vide pork eller kyllingefilet. Udover burgere kan man købe Pedro´s Cæsar salat eller en Tropisk salat. Er man til en lækker snack inden burgeren kan der bestilles en Pedro´s snack menu med aioli, og ligeledes kan man bestille Pablos Fries eller Arturu kartoftler.

Pedro Armas Herrera blev kendt for sine burgere da han drev restaurant i Storms Pakhus. Foto: Rico Feldfoss

- Vi åbnede onsdag den 21. april som de fleste andre danske restauranter og caféer. Jeg har bare gået og ventet på, at sundhedsmyndighederne gav grønt lyst for åbning af restauranter, og nu er vi så i gang, siger Pedro.

Åbningstider: Søndag-torsdag kl. 11-21, fredag og lørdag fra kl. 11-? Pedro´s Grill & Veggies har ca. 20 indendørs siddepladser, hvor maden kan nydes. Derudover er der åbent for take-away eller man kan nyde maden udendørs.

- Jeg lægger ud med kun at have burgere på menukortet. Men inden længe udvider jeg konceptet med grillet kød og tilbehør, siger Pedro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce