Annonce
Ugeavisen Odense

Penge: Donation til Center For Seksuelt Misbrugte Syd Frivilligsektion

Jeanette Hardorf og Stine Dreier Petersen støtter Center For Seksuelt Misbrugte Syd Frivilligsektion. Privatfoto

Bajazzo Hairlounge støtter frivilligt arbejde, hos Center For Seksuelt Misbrugte Syd Frivilligsektion med 12.406,25 kroner

Annonce

Jeanette Hardorf og Stine Dreier Petersen åbnede i november 2016 salonen Bajazzo Hairlounge, Skibhusvej 149. Siden åbningen har de to frisører fire gange afsat en dag, hvor al indtægt denne dag ubeskåret er gået til et godt formål. Den første donation gik til Foreningen Fair Dog, siden har de uddelt donationer til Psykiatri Fonden og Kirkens Korshærs varmestue i Østergade. Den seneste og fjerde donation gik til Center For Seksuelt Misbrugte Syd Frivilligsektion.

- Vi er mega stolte og glade for at kunne glæde nogen, der har stor gavn af vores donationer. Og den seneste donation til Center For Seksuelt Misbrugte Syd Frivilligsektion var samtidig den største, vi endnu har givet. Vores kunder bakkede op om dagen, vi havde afsat til at klippe til fordel for Center For Seksuelt Misbrugte Syd Frivilligsektion. Beløbet vi gav videre lød på hele 12.406,25 kr. De 2.900 kr. tjente vi på et lotteri, hvor man kunne vinde fine præmie i form af fotokunst fra UnikaPosters.com samt et lækkert glattejern fra HH Simonsen, siger Jeanette Hardorf.

Annonce

Donation med hjertet

Jeanette og Stine vælger selv, hvem de ønsker at støtte, og grunden til at de valgte Center For Seksuelt Misbrugte Syd Frivilligsektion, var fordi de frivillige der yder et kæmpe stykke frivilligt arbejde, som de gerne vil bidrage med lidt støtte til. Center for Seksuelt Misbrugte Syd - Frivilligsektion blev dannet i 1994 og har siden 1995 haft lokaler i det centrale Odense, Kongensgade 72, 1. sal. CSM Syd - Frivilligsektion er baseret på frivillig arbejdskraft. Centrets opgaver er gennem frivilligt arbejde at skabe et sted, hvor seksuelt krænkede over 18 år og deres pårørende kan komme videre i deres liv med de spor på krop og sjæl, som seksuelle overgreb giver.

Annonce

Penge til sociale arrangementer

Centeret har omkring 100 brugere, der er tilmeldt rådgivningsforløb forestået af dygtige frivillige. Center for Seksuelt Misbrugte Syd - Frivilligsektion har også tilbud om telefonisk rådgivning samt tilbud i form af både en støttegruppe og en undervisningsgruppe.

Værestedet, der kaldes "åben stue", hvor brugerne er velkomne i alle centerets åbningstimer, og hvor der altid er frivillige hjælpere til stede, er godt besøgt. Hen over året er der forskellige, sociale arrangementer og aktiviteter, som fx dagsudflugter, herregårdsferie, julebanko, fællesspisning, filmaftener o.m.a. I samarbejde med Paarup Aftenskole udbyder Center for Seksuelt Misbrugte Syd - Frivilligsektion foredrag, der er relevante for målgruppen, frivillige og fagfolk.

Susanne Sølvbjerg er daglig leder på fuld tid. Derudover er der et par medarbejdere med få timers ugentlig ansættelse til aflastning af lederen. Centeret har også en deltidsansat socialrådgiver, som sammen med et korps af frivillige tilbyder socialfaglig bisidderhjælp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce