Annonce
Ugeavisen Odense

Personlig træner: Kom i form med Louise Juul

Louise Juul har indgået en aftale med træningsuniverset Ground. Foto: Hasse Frimodt
Louise Juul var regnskabsassistent i 20 år, nu udlever hun drømmen om at arbejde som personlig træner, vanecoach og kostvejleder.
Annonce

Louise Juul har, siden hun var i starten af 20'erne, været bidt af at træne fitness og holde sig i god form.

Efter 20 år som regnskabsassistent er hun nu sprunget ud som selvstændig.

- I mere end 15 år, har jeg på hobbybasis trænet styrketræning og guidet folk omkring mig. I mange år, har jeg haft lysten, men ikke modet til at gøre min hobby til min levevej. Men nu springer jeg ud i det og åbner Louise Juul – Personlig Træner. Jeg må erkende, at med den gode modtagelse jeg allerede har fået, samt en stærkt stigende booket kalender, at det skulle jeg bestemt have gjort for mange år siden, siger Louise.


Hvorfor vente med at skabe forandring

Louise Juul, personlig Træner


Louise har i 2020 været i fuld gang med kurser og uddannelser indenfor personlig træner, vanecoach, kostvejledning og skyggevejledning.

- Det er uddannelser og kurser, som jeg mener favner bedst og kan hjælpe mine klienter i den rigtige retning, også efter et afsluttet forløb hos mig, så at de gode vaner fortsættes, siger Louise.

Louise JuulFoto: Hasse Frimodt

Midt i denne proces fik hun en henvendelse fra Ground, nyt fitnesscenter i Odense, der ønskede, at hun startede op som personlig træner hos dem, dét sagde hun ja tak til og starter op samtidig med Ground fra den 31. oktober.

- Grounds tilbød var super godt og lige det, jeg havde brug for. Det er seriøse folk, der står bag åbningen, og jeg ser meget frem til at vi kommer i gang, siger Louise Juul.

Louise Juul ser det som en af sine fornemmeste opgave at få sine klienter til at have det godt i både krop og sind.

Louise tilbyder personlig træning, hvor hun vil hjælpe dig til at opnå dine ønsker og mål, uanset om det drejer sig om et ønske om at få større muskler eller ønsket er at komme i bedre form og tabe sig. Men inden man eventuelt starter op med et forløb hos Louise, så introducerer hun sine klienter for konceptet “walk’n’talk. Louise ønsker at lære sine klienter godt at kende, inden eventuelt opstart, og man får en helt anden snak, når man samtidigt bevæger sig, så det er på med traveskoene, og udenfor i den friske luft.

- Det er så vigtigt, at kemien passer sammen. Jeg tilpasser altid min træning ud fra mine klienters ønsker. Jeg tilbyder træning en til en, men forventer også at tilbyde holdtræning med 6-10 personer på hvert hold til dem, der mere er til fælles træning, hvor det sociale samvær også er i fokus, siger Louise Juul.

Louise Juul tilbyder også kostvejledning, som må anses for at være en vigtig kompagnon til træningen

Louise Juul tilbyder personlig træning. Foto: Hasse Frimodt

- Når jeg indgår et samarbejde med mine klienter, ønsker jeg ikke, at de slår hjernen fra og agerer som en robot. Klienten skal være en del af processen og forstå, hvilke principper jeg arbejder ud fra, og sammen tilretter vi de gode vaner.

Louise Juul har også en uddannelse som vanecoach.

- Vanecoaching er et fantastisk redskab til at få implementeret de sundhedsvaner, der skal til, for at klienten når sine mål og lærer sig selv bedre at kende. Ved vanecoaching arbejder jeg både med de gamle vaner, du ønsker at bryde, samt de nye du ønsker at opbygge. Vores vaner udgør 75% af vores daglige rytmer og rutiner, så allerede der er der basis for, ved små korrektioner at opnå større forandring end man umiddelbart lige skulle tro, siger Louise Juul.

Louise Juul arbejder også med træningsløsninger til virksomheder. Der er stor efterspørgsel fra firmaer som ønsker at gøre noget ekstra for deres medarbejdere.

- Det bliver mere og mere normalt at virksomheder implementerer dette som en del af arbejdsdagen siger Louise Juul.

Louise Juul kan du let fange via hendes hjemmeside www.louisejuul.com, hvadenten du ønsker et personligt forløb eller I måske er en mindre gruppe der ønsker et fælles forløb. “Hvorfor vente med at skabe forandring” vil hun sikkert sige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce