Annonce
Ugeavisen Odense

Petri og Haderslev Drengekor i forening

Fløjtenist Michala Petri giver koncert i Ansgars Kirke sammen med Haderslev Drengekor. PR-foto

Ansgars Kirke er ramme om en klassisk koncert med fløjtespil og kor i verdensklasse.

Annonce

Odense: Den verdenskendte blokfløjtespiller Michala Petri giver koncert i Ansgars Kirke lørdag 19. januar kl. 11.30, hvor hun bakkes op af Haderslev Drengekor, der tæller 60 medlemmer.

- Formålet med dette samarbejde er at udfordre, inspirere og motivere sangerne ved at indgå i en professionel opsætning med en musiker fra øverste hylde, lyder det fra drengekorets dirigent og stifter, Henrik Skærbæk Jespersen, i en pressemeddelelse.

Det er da heller ikke første gang, at koret synger sammen med Michala Petri. I 2015 medvirkede hun nemlig ved en festkoncert i Haderslev Domkirke, sammen med kordrengene sang.

- Det var en meget stor oplevelse - både musikalsk og menneskeligt - at opleve den professionalisme, som alle drengene havde. Man oplevede deres ansvar overfor musikken, og så synger de meget, meget fint. Den lydhørhed og præcision, som de havde, er meget vigtig og højner publikums opmærksomhed, sagde hun efterfølgende i et interview.

Annonce

Solist i verdensklasse

Under koncerten vil man høre både en del klassikere og danske sange. Man vil høre begge parter udfolde sig hver for sig, men naturligvis også sammen.

Michala Petri har givet solokoncerter overalt i verden. Hun debuterede i 1969, kun 11 år gammel, som solist i Tivolis Koncertsal. Michala Petri har modtaget mange priser, blandt andet Léonie Sonnings musikpris, og den europæiske kulturstiftelse Pro Europa's solistpris.

Billetter til koncerten i Ansgars Kirke kan købes på billetten.dk, der er unummererede pladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce