Restaurant Værdsat har sat gryderne på hylden i køkkenet hos Anarkist Beer & Food Lab, og det betyder, at der denne uge flytter en ny restaurant ind.
Det bliver Gorm’s Pizza, der sommeren over skal lave pop-up-restaurant hos bryggeriet og brewbaren i Albanigade.
- Det er ingen hemmelighed at vi har arbejdet hårdt på at finde den perfekte partner til netop den her type mad. Hvis det ikke er nogle, som går op i deres håndværk med samme passion som vores egne bryggere gør, falder det til jorden, lyder det i en pressemeddelelse fra manager for Anarkist, Anders Callesen.
Han ser frem til at kombinere pizza og øl.
- En klassisk kombination, hvor vi får mulighed for at sætte vores store udvalg af specialøl sammen med de håndlavede pizzaer lavet på Gorms egen 14 år gamle surdej, udtaler Anders Callesen.
Gæsterne kan både få pizza og øl-menu i de historiske lokaler, men der er også mulighed for at snuppe noget med på farten.
Ikke kun pizza
Det bliver dog ikke kun pizza, gæsterne kan forvente, når Gorms rykker ind.
Restauranten står også klar med charcuteri og ost.
- Det bedste fra vores eget spisekammer, charcuterie fra fænomenale Troldgaarden og udvalgte oste fra Them Andelsmejeri. Det hele er øko og møgflot håndværk og serveres med lidt sylt, lidt syrnet og surdejsbrød, lyder det fra Gorm’s.
Den officielle åbningsfest foregår torsdag 5. maj, men man kan tyvstarte allerede onsdag, hvor Anarkist Beer & Food Lab åbner klokken 16. Det er første gang siden genåbningen, at stedet har åbent en onsdag.