Annonce
Ugeavisen Odense

Plads til alle: Vogterhuset genåbner med plads til 300 gæster

De to afdelingsledere Pil Marcussen og Thea Lützow er glade for at kunne hjælpe hinanden med klargøringen inden den store genåbningsdag. Foto: Kurt Rasmussen
Hjørnet af Vestre Stationsvej og Rugårdsvej vil være fyldt med liv, når to restauranter genåbner efter fire måneders nedlukning.

Rugårdsvej: På trods af corona-restriktionerne kan Café A og Cassandre Bistro mønstre tilsammen 300 gæster – når man tæller de 80 nye udendørspladser med, som caféen har gjort plads til foran deres indgang i den store hjørnebygning ved navn Vogterhuset.

-Vi har ønsket at gøre mere ud af vores udendørsområde, så vi har sørget for siddepladser og har bestilt varmelamper for at gøre det mere hyggeligt, siger Stine Pedersen, der er HR- og kommunikationschef for DV-koncernen.


Da vi fik beskeden i fredags, om at vi måtte genåbne, gik det hurtigt, og vores personale har brugt hele weekenden på at gøre lokalerne klar til vores gæster

Stine Pedersen


Koncernen rummer blandt andet kæderne Dalle Valle og Café A samt Cassandre bistro, og i Odense har de to sidstnævnte sammen med Café A i Rosengårdcentret planlagt at åbne onsdag 21. april.

- Da vi fik beskeden i fredags, om at vi måtte genåbne, gik det hurtigt, og vores personale har brugt hele weekenden på at gøre lokalerne klar til vores gæster, siger Stine Pedersen og sender et smil til Pil Marcussen og Thea Lützow, der er afdelingsledere i Café A i henholdsvis Vogterhuset og i Rosengårdcentret.

- Vi hjælper hinanden med forberedelserne til genåbningen. Lige nu er vi her, og bagefter fortsætter vi i Rosengårdcentret, siger Thea Lützow, og forklarer, at de to afdelingsledere gør meget ud af at støtte og sparre med hinanden.

Tilbage til normalen

For Vogterhusets publikum vil der være tale om en tilbagevenden til forholdene fra før den seneste nedlukning.

Vogterhuset i starten af Rugårdsvej rummer både Café A og Cassandre Bistro. Foto: Kurt Rasmussen

- Caféen har en afslappet stil for det mere unge publikum, mens bistroen er mere for det modne publikum med dug på bordene, fin servering, levende lys på bordene og tre retters menu og mere fokus på vin, fortæller Pil Marcussen og gør opmærksom på, at der stadig vil være mulighed for at gøre brug af en app, som er specielt udviklet til Café A.

- Når man benytter vores app, er der halv pris på alle varer i vores caféer, siger hun.

Og med hensyn til de nye regler om bordbestilling, er der også blevet opgraderet hos DV-koncernen.

- Vi har arbejdet hurtigt, så allerede i løbet af weekenden har vi klargjort et nyt onlinebooking-system, så vi kan overholde reglerne om, at man skal booke et bord inden man møder op, lyder det fra Stine Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Se videoen: Først var Nini irriteret over sin nye bofælle - nu holder hun af andemor og ungerne

Annonce