Annonce
Ugeavisen Odense

Politi frygter hævnaktion efter knivstikkeri i Vollsmose

Adskillige betjente var fredag eftermiddag til stede i Vollsmose Torv (Center Øst) i forbindelse med et slagsmål. Foto: Privat
Annonce

Vollsmose: Politiet vil i weekenden forsøge at patruljere oftere i Vollsmose efter, at der fredag eftermiddag var et større slagsmål i Vollsmose Torv i bydelen, hvor blandt andet en yngre mand blev stukket i låret med en kniv.

Det oplyser vagtchefen ved Fyns Politi.

- En del af strategien er at være massivt til stede, så beboerne derude kan føle sig trygge, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen.


At sige, at det skulle være banderelateret, kan jeg ikke tillade mig at gøre, men jeg kan sige, at det er de grupperinger, der er omkring Vollsmose.

Hans Jørgen Larsen, vagtchef ved Fyns Politi


Det kommer blandt andet til at ske, fordi politiet frygter, at der er noget, der skal "betales tilbage".

- Vi frygter lidt og forsøger at dæmme op for, at der kan være andre hændelser, hvor der er noget payback. Nogle gange har de jo nogle tendenser til at gribe til lidt voldsommere midler. Der bliver skudt nogle gange i de her hævnaktioner, og så gør vi alt, hvad vi kan for at undgå, at der skal ske noget derude, så der ikke er nogen, der bliver ramt tilfældigt, ligesom det skete for et stykke tid siden, siger Hans Jørgen Larsen blandt andet med henvisning til den 31-årige Abdinur Mohamed Ismail, der i juni blev skuddræbt i Egeparken i Vollsmose.

Vagtchefen kan ikke afvise, at en mulig hævnaktion allerede har fundet sted.

- Det kan også godt ske, at det er sket, men så er det ikke sikkert, at vi har været på pletten eller fået det at vide, siger han.

Annonce

Del af Vollsmose-grupperinger

Politiet ved endnu ikke, hvad der gik forud for knivstikkeriet, da de 10-14 deltagere i slagsmålet er meget lidt meddelsomme.

- Der er ikke nogen, der vil fortælle os noget overhovedet, så vi er nødt til at sikre alle de spor, blod, tøj og videooptagelser, vi kan, og vi er slet ikke færdige med at gennemgå kameraerne. Vi kan godt se, hvad der er foregået, men vi kan ikke se, hvem de er, siger vagtchefen.

Han fortæller, at politiet forsøger at holde kortene tæt ind til kroppen, men han vil dog gerne bekræfte, at deltagerne i slagsmålet har tilknytning til området. Ligesom der både er tale om personer, der er over og under myndighedsalderen.

- At sige, at det skulle være banderelateret, kan jeg ikke tillade mig at gøre, men jeg kan sige, at det er de grupperinger, der er omkring Vollsmose, siger Hans Jørgen Larsen.

Politiet vil gerne have oplysninger fra personer, der kan have set noget ved knivstikkeriet. Man kan anonymt henvende sig på politiets hjemmeside www.politi.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce