Annonce
Ugeavisen Odense

Politiet har fundet køretøj efter gaderæs-ulykke: Efterlyser vidner for at finde frem til føreren

En mand er indlagt i kritisk tilstand på OUH, efter han lørdag aften kørte gaderæs og stødte nærmest frontalt sammen med en modkørende på Rugårdsvej. Foto: Local Eyes
Fyns Politi har fundet en bil, der meget vel kan have været indblandet i trafikulykken, der skete lørdag efter gaderæs på Rugårdsvej. Politiet efterlyser vidner, som kan hjælpe med at slå fast, hvem der kørte bilen.
Annonce

Odense: Den anden bil, der kørte ræs inden det voldsomme sammenstød lørdag aften på Rugårdsvej i Odense, formodes at være fundet.

Det oplyser vagtchef Ehm Christensen ved Fyns Politi.

- Vi har fundet et køretøj, og vi har mistanke om, at det er det, der er blevet kørt om kap med.

Ved ulykken kolliderede en 23-årig mand i en blå Volvo S60 med en modkørende Hyundai. Den 23-årige, der er fra Odense, blev indlagt på intensiv afdeling med alvorlige skader. Politiet har ikke fået oplyst nyt om hans tilstand.

Også den anden bil, der nu er blevet fundet, er en Volvo S60, men i sort. Den blev fundet på Nyborgvej i Odense.

De øvrige omstændigheder omkring bilen såsom skader og ejerskab ønsker vagtchefen ikke at fortælle om. Han vil heller ikke oplyse, om der er tale om personer med indvandrerbaggrund.

Selvom politiet mener at have fundet den anden involverede bil, er der fortsat tvivl, hvem føreren af det køretøj var.

- Vi er stadig interesserede i at høre fra vidner, for vi skal have klarlagt, hvem der har været fører af bilen, siger vagtchefen.

Føreren flygtede fra Rugårdsvej efter sammenstødet mellem de tre andre biler, der skete i svinget ved Prins Valdemars Vej lige efter Hans Tausens Kirke.

Også bilisten i Hyundaien og en person fra en tredje bil, som også blev ramt, måtte på Odense Universitetshospital (OUH) for at blive undersøgt. Her var der dog kun tale om mindre skader.

Der er endnu ikke oplysninger om de to Volvo'ers hastigheder op til ulykken. Det er uvist, hvornår resultaterne af de tekniske undersøgelser er klar.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce