Annonce
Ugeavisen Odense

Politiet sætter alt ind: Mor og datter beskudt med bomberør i Rosengårdcentret

Fyns Politi har overvågningsbilleder af mændene fra centeret, som kan hjælpe dem med at identificere dem. Arkivfoto: Michael Bager.
Tirsdag aften skød tre unge mænd med bomberør efter en mor og hendes datter. Både mor og datter er uskadt og er blevet afhørt i sagen.
Annonce

Odense: Tirsdag aften blev en mor og hendes datter beskudt med bomberør i Rosengårdscenteret.

Bag handlingen stod tre unge mænd, som omkring klokken 20 kom ind i centeret og efterfølgende skød med bomberør efter moren og datteren. Det vides endnu ikke hvorfor, eller hvem mændene er, da de løb fra stedet umiddelbart efter.

Vagtchef hos Fyns Politi, Henrik Strauss, fortæller, at der tirsdag aften er sat en del ressourcer ind i sagen. Det er både med patruljer og efterforskning. Blandt andet har politiet fået overvågningsbilleder fra centeret af mændene.

- Når en mor og hendes datter bliver beskudt klokken 20 en aften op til jul, så sætter vi alt ind, siger han og understreger, at Fyns Politi taksere handlingen som en alvorlig overtrædelse af straffeloven.

- Vi vil selvfølgelig ikke tolerere, at man ikke kan gå på gaden hverken inde eller ude, siger han.

Både moren og datteren er uskadte og er blevet afhørt i sagen. Henrik Strauss har ikke indtryk af, at de kendte mændene, der skød efter dem.

Moren og datteren er uskadte og er afhørt i sagen. Henrik Strauss har ikke indtryk af, at de kender mændene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce