Annonce
Ugeavisen Odense

Politiet efterlyser vidner: 12-årig forsøgt voldtaget ved højlys dag

Odense: Politiet var fredag eftermiddag og aften til stede i Odense-bydelen Fraugde efter at have modtaget en anmeldelse om, at en 12-årig pige var blevet forsøgt voldtaget på et stisystem.

Det oplyser vagtchefen ved Fyns Politi, Kenneth Taanquist, til Fyens Stiftstidende.

Den foreløbige undersøgelse har ifølge vagtchefen vist, at gerningsmanden angreb den 12-årige pige bagfra og gennemførte andre seksuelle forhold i et buskads tæt ved stien, der ligger mellem Flittergræsset og Fraugde-Radby-Vej. Pigen var nogle minutter forinden overgrebet stået af bussen ved lægehuset.

Annonce

Politiet efterlyser vidner til overgrebet, der blev anmeldt klokken 15.13.

Gerningsmanden, der forlod stedet ad stisystemet i nordlig retning, beskrives som: mand, cirka 16 år, almindelig af kropsbygning, lys hudfarve med en del akne i ansigtet, talte dansk, bar muligvis kasket, bar briller med mørk kant, medbragte en lysebrun, firkantet taske.

Kan man genkende signalementet af gerningsmanden, har man overværet overgrebet, eller har man andre oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Sent fredag aften kunne Kenneth Taanquist fortælle, at der på baggrund af efterlysningen var kommet tre henvendelser, som politiet efterforskede videre i.

Overgrebet blev anmeldt klokken 15.13. Foto: Local Eyes
Overgrebet blev anmeldt klokken 15.13. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce