Annonce
Ugeavisen Odense

Pop-up-butik: Europas største skokæde åbner i gågaden

Deichmanns nuværende pop-up-butikker har klaret sig så godt, at kæden nu er på udkig efter endnu flere lokaler til denne type butik. Arkivfoto
Lige nu er Odenses eneste Deichmann-butik corona-nedlukket, og derfor har kæden valgt at åbne en midlertidig butik i midtbyen.

Deichmann er ikke helt ny i Kongensgade. Men de seneste år har odenseanerne ikke haft mulighed for at besøge en Deichmann-butik i Odenses midtby.

Men nu er kæden atter tilbage. Dog kun for en stund.

På torsdag 15. april åbner Deichmann en pop-up-butik i Kongensgade 12.

Annonce

Odense har på nuværende tidspunkt en enkelt Deichmann-butik, som er placeret i det corona-nedlukkede Rosengårdcenter, og det er årsagen til, at Europas største skokæde åbner en midlertidig butik i gågaden.

- Vi savner at servicere kunderne og har derfor været på udkig efter et egnet lokale, for da de i denne tid desværre ikke kan komme til os, må vi jo komme til dem, lyder det i en pressemeddelelse fra Thomas Christensen, der er CEO i Deichmann Skandinavien.

Personalet rykker med

Når Deichmann åbner dørene i Kongensgade, bliver det til 250 kvadratmeter med sko i lange baner.

Bag disken finder man personalet fra butikken i Rosengårdcenteret.

- Vi glæder os utrolig meget til igen at kunne servicere byens borgere og få en god snak med dem om sko. I vores nye pop-up-butik kan vi nu imødekomme kundernes savn af butikken i Rosengårdcentret og give dem mulighed for at opleve de nye forårsnyheder på nært hold, prøve skoene på og få den personlige rådgivning og vejledning, hvilket ikke helt er muligt online, lyder det fra Stine Hansen, der er butikschef i Odense.

Butikken i Kongensgade er den fjerde pop-up-butik, som Deichmann har åbnet siden marts. De resterende tre ligger i Jylland. Den odenseanske pop-up-butik har åbent til begyndelsen af august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce