Annonce
Ugeavisen Odense

Pop-up i Odense: 3D-teknologi former dine indlægssåler

Ved hjælp af 3D-scanneren kan foden affotograferes så detaljeret, at dataene kan bruges til at 3D-printe en sål. Foto: Zoles
I denne uge kan du være med på den seneste udvikling inden for indlægssåler, når firmaet Zoles viser deres 3D-scanner frem i Odense
Annonce

Dronningensgade: Nedsunken forfod, svangproblemer grundet platfod eller hulfod, hælspore og akillesseneproblemer – problemerne med fødderne lyder ikke særlig appetitlige, men det gør til gengæld en ny løsning, som det danske firma Zoles står bag – 3D-printede indlægssåler.

Firmaet har udviklet en 3D-teknologi, der præcist kan se, hvad dine fødder har brug for af korrektion og komfort, og ud fra de data designes der en indlægssål, som de derefter 3D-printer.

Teknologien er banebrydende, og firmaet er først lige kommet i gang med at udbrede konceptet i Danmark.

I Odense vi det således være muligt at få 3D-scannet fødder og købe nogle specialdesignede 3D-printede indlægssåler, når Zoles inviterer til Pop-up shop i Dronningensgade 23, torsdag 16. juli fra kl. 10 – 15.

Ifølge Zoles bliver aller restriktioner i forhold til Covid-19 overholdt, og hvis du vil være sikker på, at der bliver en tid til dig, anbefaler de, at du besøger deres facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce