Annonce
Ugeavisen Odense

PostNord åbner endnu et pakkeudleveringssted i Odense

Tiffany Christensen udleverer en pakke til en kunde i butikken Den Søde Tand i Herlev, som er en af de 500 nye udleveringssteder for PostNord. Foto: Henrik Petit.
Annonce

Odense: I marts slog PostNord dørene op til tre nye Collect Shops i Odense, og nu kommer der en mulighed mere til. Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

29. maj åbner et udleveringssted hos Blue City på Vestergade 19 i Odense C., hvor man nemt og hurtigt vil kunne hente sine pakker fra den stigende nethandel.

- Det skal være nemt og hurtigt at hente sin PostNord-pakke, og derfor er jeg rigtig glad for, at odenseanerne nu får endnu en valgmulighed i centrum med den nye Collect Shop. Vores kunder vil hente deres pakker når og hvor, det passer dem bedst, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Anette Hansen, distriktschef i PostNord.

Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er mandag-torsdag fra kl. 10.00-18.00, fredag fra kl. 10.00-19.00 og lørdag fra kl. 10.00-16.00.

- Det har stor betydning for os, at vi nu kan tilbyde vores kunder endnu en god service i form af muligheden for at hente deres PostNord-pakker hos os, siger Jonas Poulsen, der er indehaver af Blue City i Odense C.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Ugeavisen Odense

Lux Light klar til fremtiden

Annonce