Annonce
Ugeavisen Odense

Prosome.dk vil hjælpe virksomheder med at få succes, på de sociale medier

Kenneth Dyja har i starten af 2020 startet virksomheden Prosome.dk Foto: Hasse Frimodt
Kenneth Dyja, tidligere Beeld.dk stifter og medejer, har kastet sig ud i nyt iværksætteri, hvor han vil hjælpe virksomheder til at opnå succes på de sociale medier.
Annonce

Kenneth Dyja har taget et nyt step i sit liv. Han var i 2017 medstifter og medejer af virksomheden Beeld.dk. Men ønsket om at prøve nyt som selvstændig, fik Kenneth til at træde ud af ejerskabet i Beeld.dk for i stedet at starte virksomheden Prosome.dk

- Det er en iværksætterdrøm, jeg nu er i gang med at udleve. Jeg trængte til nye udfordringer, efter at have været med til at gøre Beeld.dk til en af Danmarks førende fotofremkaldelseskoncepter. Min drøm for 2020 er at forblive selvstændig med fokus på sociale medier og markedsføring, hvor jeg henvender mig til iværksætteren, den nyopstartede, til den mindre virksomhed eller den helt store business. Jeg står klar til at løfte med rådgivning, sparring samt implementering til netop din problemstilling, og sammen vil vi kunne skabe brugbare resultater til din fremtidige markedsføring og annonceringer, siger Kenneth Dyja.

Kenneth Dyjas koncept er at Prosome skal skille sig ud fra mængden ved at fokusere på alt det, du selv kan gøre på de sociale medier.

- Der er så mange muligheder for gratis, personlig markedsføring, og ved hjælp af sociale medier kan du let opbygge nye målgrupper og vækst til netop dit koncept. Har du opgivet de sociale medier grundet manglende erfaring, eller sidder du med følelsen af at have fejlet. Brug dine fejltrin som trædesten til en dybere forståelse. Alt dette til at skabe nye resultater i samråd med Prosome, siger Kenneth Dyja.

Prosome.dk

Prosome.dk

Indehaver: Kenneth Dyja

Tlf: 42508210

Hjemmeside: www.prosome.dk

Facebook: Prosome.dk

Instagram: @prosome.dk

Mail: kontakt@prosome.dk

Annonce

Få hjælp til optimering af instagram og facebook

Kenneth Dyja tilbyder en pakkeløsning til 2499 kr. Her får du tre timers virksomhedsoptimering. Gennemgang af virksomhedens koncept. Optimering af instagram og facebook. Du får en SoMe optimering af virksomhedens hjemmeside. Influencer samarbejde samt sparring og implementering og god service.

- Pakken er som skabt til dig, som allerede er i gang med at markedsføre din virksomhed, men trænger til nye og kreative inputs. Få det bedste ud af dit koncept. En lille ændring kan gøre en kæmpe forskel, siger Kenneth Dyja.

Mange virksomheder nedprioriterer deres sociale medier. Dette skyldes ofte manglende tid eller erfaring på SoMe delen. Til de virksomheder har Kenneth også en pakkeløsning.

- For 1499 kr. om måneden hjælper jeg med at skabe synlighed på sociale medier som instagram og facebook. Jeg laver tre ugentlige opslag og skaber et kreativt materiale. Jeg har fokus på at få nye følgere til virksomheden og målrette hashtag. Jeg hjælper med influencer samarbejde samt meget mere til glæde for virksomheden. Få det bedste ud af dine sociale medier, og lad Prosome skabe resultaterne i samarbejde med din virksomhed, siger Kenneth Dyja.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce