Annonce
Ugeavisen Odense

Reggaeband giver smagsprøver på nyt album

Rambuk er på vej med en efterfølger til albummet "Stangbacardi". Nogle af sangene fra det kommende album kan høres, når Rambuk giver koncert PåTaget lørdag den 1. februar. Foto: PåTaget
Det odenseanske band Rambuk giver ved en PåTaget-koncert en forsmag på, hvad publikum kan forvente, når de senere i år udgiver deres tredje album.
Annonce

Slotsgade: Det kendte odenseanske band Rambuk er på vej med et nyt album med titlen, ”Odense”. Lørdag den 1. februar er der mulighed for at høre nogle af de nye sange for første gang, når Rambuk giver koncert på spillestedet PåTaget.

De nye sange bliver suppleret af numre fra gruppens to første albums, "Koks i kolonihaven" og "Stangbacardi". Rambuk spiller stadig, hvad bandet selv betegner som ”dansk-chop”. Det vil sige danske sange med tydelig reggae-inspiration i kompositionerne.

Rambuks nuværende besætning består af Ole Friis, sang og keyboards, Nina O. Christensen, sang, Kaare Svane, guitar, Søren Lund, bas og Anders Skeem, trommer.

- Vi har masser af nye sange, så der bliver virkelig tryk på, og man ved jo aldrig, hvad der sker ved en Rambuk-koncert, siger sanger og sangskriver Ole Friis.

Koncerten, der er støttet af Odense Kommunes Musikpulje og Statens Kunstfond, begynder klokken 22, og dørene åbnes en time før. Billetprisen er 100 kr. og det halve for studerende. (Kuras)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce