Annonce
Ugeavisen Odense

Rosengårdcentret: Optiker i i Gul Gade har skiftet navn til Brillebaren

Fra venstre Annette assistent, Stine indehaver/optiker, Ismail optiker elev og Allan optiker. Pressefoto
Stine Normann, optiker i Rosengårdcentret, fandt et par flotte billeder af et butiksmiljø på Pinterest. Sammen med Sanne Godt, der er designer og stylist, har hun nu skabt en grøn butik, som har fået navnet Brillebaren.

Når du går ned ad Gul Gade, Rosengårdcentret i disse tider, vil du opdage, at Nyt Syn AC Optik har skiftet navn og fået et helt nyt look. Hvis ikke du kan se det, så var det måske en god idé at få tjekket øjnene, hvilket også giver mulighed for at kigge ind i den nyopbyggede optiker-butik, hvor der er skabt et hyggeligt, grønt miljø.

- Jeg sad for lidt over et år siden og kiggede på det sociale medie Pinterest. Her faldt jeg for to fotografier. Jeg tog et screenshot og gemte billederne, for jeg havde en drøm om en dag at ændre min butik til sådan et flot grønt miljø med masser af hyggelige planter, siger Stine Normann.

Brillebaren er beliggende i Gul Gade, Rosengårdcentret. Pressefoto

Stine tog kontakt til designer/stylist Sanne Godt, som straks tilbød sin ekspertise med hensyn til indretning af butikker.

Annonce

- Sanne har været fantastisk at sparre med gennem hele butikkens forvandling. Jeg er meget tilfreds med slutresultatet, så meget at butikken nu også har skiftet navn til Brillebaren. Brillebaren skal være et sted, man får lyst til at sidde og slappe af i og nyde en kop kaffe enten før eller efter besøget hos optikerne i butikken, siger Stine.

Tag plads i baren hos Brillebaren og nyd en kop kaffe. Pressefoto

Stine Normann blev uddannet optiker i 2006. Efter endt uddannelse flyttede hun til det sydlige Spanien, hvor hun arbejdede hos en dansk optiker i tre år.


Jeg måtte bare udleve min drøm om at skabe en så hyggelig og grøn butik

Stine Normann


- Efter tre år i Spanien vendte jeg hjem til Odense, hvor jeg senere åbnede Normann Optik på Skibhusvej. En butik, jeg solgte få år senere for i stedet at starte op som mobil optiker over hele Fyn, siger Stine.

I januar 2020 købte Stine optikkerbutikken Nyt Syn AC Optik i Gul Gade, Rosengårdcentret. Men kun to måneder efter købet kom corona til Danmark og første nedlukning var en realitet.

- Det har været en vanvittig svær tid at være selvstændig. Som Optiker fik vi dog lov til at holde åbent i den anden corona nedlukning af Rosengårdcentret i december 2020. Men det blev aldrig rigtig tydeligt for fynboerne, at der var enkelte butikker i Rosengårdcentret, som rent faktisk måtte holde åbent, så vi har haft det meget stille herude, fordi de fleste har troet, at alt var lukket ned i centret, siger Stine.

Stine Normann er indehaver af Brillebaren. Pressefoto

Men nu er hele Rosengårdcentret genåbnet endda med en flot nyindrettet Brillebaren i Gul Gade.

- Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle bruge så mange penge på en så gennemgribende ombygning og renovering af lokalet. Men jeg måtte bare udleve min drøm om at skabe en så hyggelig og grøn butik, som jeg havde fundet inspiration til på Pinterest, siger Stine Normann.

Brillebaren blev ombygget i påskedagene 2021. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce