Annonce
Ugeavisen Odense

Rosengårdcentret: Skovgaard Guldsmed & Urmager går mod lysere tider

Henning Skovgaard, indehaver af Skovgaard Guldsmed & Urmager i Grøn Gade, Rosengårdcentret og Jernbanegade 1, Odense C. Foto: Hasse Frimodt
En mørk butik, er blevet renoveret i en mørk tid. Skovgaard Guldsmed & Urmager i Rosengårdcentret har fået et lysere udseende. Henning Skovgaard, indehaver, ser igen lyst på fremtiden.

Der er sket ting og sager hos Skovgaard Guldsmed & Urmager i Grøn Gade, Rosengårdcentret. Butikken gennemgik den 4. januar og et par måneder frem en større renovering, som ifølge indehaver Henning Skovgaard kom før planlagt.

- Jeg havde først regnet med at gå i gang med renoveringen i marts måned, men da vi blev lukket ned den 17. december og med udsigt til en lang nedlukning, så ændrede vi planer og gik i gang med renoveringen i starten af januar, siger Henning.

Henning overtog butikken den 11.11.2011 kl. 11.11.

Annonce


Vi blev lukket ned 17. december. Det har kostet mig så mange penge. Den sidste uge op til jul er normalt en uge med kæmpe omsætning

Henning Skovgaard, indehaver


- Det var lidt sjovt, at det flaskede sig således, at vi kunne overtage det på den måde. Butikken var dengang nyrenoveret, så vi kunne rykke ind med det samme og åbne fra den ene dag til den anden, siger Henning.

Men nu 10 år senere var det altså nødvendigt med en større renovering.

- Butikken er gået fra at være meget mørk med mørke tæpper og mørkt inventar til nu at være lys og venlig. Vi er forhåbentligt på vej mod lysere tider, så det var på tide at få det lyst og venligt i butikslokalet også, siger Henning.

For Henning og personalet i Rosengårdcentret har det været hårdt at være lukket ned.

- Vi blev lukket ned 17. december. Det har kostet mig så mange penge. Den sidste uge op til jul er normalt en uge med kæmpe omsætning, og så kunne vi ikke tage imod kunderne. Det var vanvittigt frustrerende at se til fra sidelinjen. Heldigvis måtte vi holde åbent i butikken i Jernbanegade 1, Odense C.

Udover en stor renovering i Rosengårdcentret så har butikken også fået mange nye mærker.

- Jeg er glad for, at vi nu har fået stærke ur brands ind i butikken som f.eks. Citizen, Switz Military, Nordgren, DKNY med nyt DNA, Boccia og Seiko Premium. Ligeledes har vi nu også forhandling af Disney smykker til børn samt en masse flotte nyheder fra Skovgaards Guldsmedværksted.

Henning Skovgaard er stolt af sit team og glæder sig også over, at Skovgaard Guldsmed & Urmager er blevet certificeret som Certina of Tissot Academy.

- Certificeringen betyder, at vi kan forhandle særligt udvalgt modeller af disse brands, ligesom vi kan tilbyde service af Certina og Tissot modeller, siger Henning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce