Annonce
Ugeavisen Odense

Rotte lukkede populær Odense-café: - De er et stigende problem i midtbyen

Eydes i Kongensgade fik sent fredag besøg af en særdeles uvelkommen gæst. Arkivfoto: Robert Wengler.
Restauranten Eydes måtte holde lukket lørdag, efter at en rotte løb med ind i restauranten, da en medarbejder gik ud med skraldet efter lukning i fredags. Ifølge ejeren Allan Gram er rotterne et stigende problem i midtbyen.
Annonce

Odense: Rotter er oftere og oftere en uvelkommen gæst i det centrale Odense.

Sådan lyder meldingen fra Allan Gram, der ejer restauranten Eydes i Kongensgade, der mistede hele lørdagens omsætning, efter at en medarbejder sent fredag så en rotte snige sig med indenfor.

- Rotterne er desværre et stigende problem i midtbyen. Det er ikke kun noget, som vi oplever. Det fortæller Fødevarestyrelsen også, siger Allan Gram.

Han peger på, at man herefter fulgte alle forskrifter og med det samme tog fat i Fødevarestyrelsen.

- Vi lukkede selvfølgelig ned med det samme og forsøgte at fange rotten. Da det ikke lykkedes, kontaktede vi Mortalin, som kom ud med en rottehund og satte fælder op og lagde mel ud, så vi kunne se, om den stadig var der, siger Allan Gram.

Annonce

Gik i fælden

Alle medarbejdere fik herefter besked om lukningen og at man skulle blive væk, så rotten ville komme frem. Og lørdag var rotten gået i en fælde.


Rotterne er desværre et stigende problem i midtbyen. Det er ikke kun noget, som vi oplever. Det fortæller Fødevarestyrelsen også.

Allan Gram, ejer af Eydes


- Derefter går vi i dialog med Fødevarestyrelsen i forhold til at åbne igen og aftaler, at vi kan åbne søndag, hvis der ikke kommer nye spor efter en rotte. Det er der ikke søndag morgen, så der kan vi heldigvis åbne igen, siger Allan Gram, der peger på, at der er blevet gjort grundigt rent efter det uvelkomne besøg.

- Alting skal gøres rent og desinficeres, så det er da rigtig irriterende. Vi gør alt, hvad vi kan og har også en serviceaftale med Mortalin, der kommer fire gange om året. Men du kan aldrig sikre dig 100 procent, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce