Annonce
Ugeavisen Odense

Rynkerockerne holder fanen højt

X-ALLSTARS er et orkester, der består af musikere fra forskellige tresserbands. Pr-foto
Trods corona-krise og deraf følgende restriktioner er foreningen Rock med Rynker stadig aktive med deres tresserkoncerter. Næste koncert er søndag 13. september på Dexter
Annonce

Vindegade: Under titlen B.Rockmann fortsætter den serie af koncerter med originale tressermusikere, der cirka én gang om måneden optræder på Dexter med deres ungdoms musik.

Publikums gennemsnitsalder taget i betragtning, er der grund til at være ekstra påpasselig i disse corna-tider, og det mener foreningens formand, Boris Blinoff, at der er taget god hånd om.

- Vi tager vores hensyn og har begrænset antallet af siddepladser til 102. Det er en siddekoncert, så der må ikke danses, men der må godt drikkes, og hvis folk får lyst til at synge med, skal det helst ikke være for højt, for det skal jo passe med tonearten. De skal jo ikke forstyrre orkestrene, siger formanden med et blink i øjet, inden han præsenterer søndagens tre orkestre.

Første band er Roust About, der går på scenen kl. 14. De består stadig af de gamle, originale orkestermedlemmer fra dengang de startede i Nyborg. Andet orkester er Beauty Coons der var Jordløses svar på Rolling Stones i 60èrne. De spillede en del omkring i det fynske og var fast husorkester i deres egen popklub ”Coon Club” i Jordløse forsamlingshus. Sidste orkester er X-ALLSTARS, der består af musikere fra forskellige originale tresserbands. Tilsammen har de over200 års musikkarriere bag sig, lyder det fra formanden, der håber på, at foreningens musikarrangementer vil kunne fortsætte på trods af den truende corona.

- På nuværende tidspunkt er der ingen, der ved, hvordan coronaen udvikler sig, så det kan desværre vise sig at blive den sidste chance for at opleve en af vores tresserkoncerter i indeværende år, siger Boris Blinoff.

B. Rockmann finder sted søndag 13. september på Musikhuset Dexter i Vindegade.

Dørene åbnes kl. 13 og billetsalget foregår i døren.

Medlemmer af RMR kommer ind for 100 kroner. Alle andre må betale 150 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce