Annonce
Ugeavisen Odense

Så skulle den være god nok: Odens Zoo har fastsat dato for genåbning

Det bliver nok under lidt andre forhold, at zoo åbner, end da legepladsen Chunga for et par år siden blev indviet. Foto: Kristian Isaksen
Annonce

Zoo: Det har været noget af en rutsjebanetur for Odense Zoo, der allerede 1. maj varslede en genåbning, der blev skudt hurtigere ned, end en gepard kan overfalde et dovendyr

Men nu er den altså god nok - zoo genåbner 27. maj.

Zoo forklarer på sin facebookside, hvorfor gæster skal vente helt til onsdag, selvom de med regeringens sanktionering kunne være åbnet fra i dag.

"Haven er sådan set klar, men fordi vi ikke har turde tro på, at vi fik lov at åbne før, har vi ikke bestilt varer, og vi har stadig hjemsendt personale. Derfor kan vi ikke nå at blive klar til at åbne allerede i denne weekend, men fra onsdag kan man altså igen besøge os.

Der er selvfølgelig en række retningslinjer, vi og vores gæster skal følge. Det er vi klar til, og vi skal nok fortælle jer mere om alle de ting, vi har gjort for at gøre en tur i haven til en god og smittefri oplevelse. I dag starter vi dog bare lige med at glæde os over, at vi faktisk må tage imod jer igen."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce