Annonce
Ugeavisen Odense

Scoops, Servants, Smokie og Spacemakers på tapetet

Fynske Spacemakers spillede i 2017 for et stort publikum på Frederiksberg Runddel, 30. maj står bandet på scenen på Dexter. Arkivfoto
Den odenseanske koncertarrangør Eventyrbeat løfter sløret for syv koncerter til sommer med en række 60’er- og 70’er-bands.

Odense: Hans Nobel har sammen med et par andre musikglade sjæle skabt Eventyrbeat, som fra maj og frem til november arrangerer syv koncerter i samarbejde med Musikbooking.dk.

- Vi var nogle stykker, der efter de store 60’er-koncerter på Dyreskuepladsen mente, at der stadig skulle være koncerter i Odense for de, der holder af den gode gamle musik. Vi har ”Rock med Rynker”, der arrangerer koncerter med fynske bands, men vi vil gerne lidt bredere ud med bands fra hele Danmark og enkelte udenlandske 60’er-bands, siger Hans Nobel.

Han mener også, at der i Odense bliver arrangeret mange gode koncerter for den lidt yngre del af befolkningen.


- Vi er glade for at have booket The Rocking Ghosts, hvis musik spænder fra 60’erne og frem til i dag. De spiller både deres hits fra gamle dage og deres aktuelle sange på dansktoppen

Hans Nobel, koncertarrangør


- Derfor mener vi, at der også skal være plads til koncerter for byens seniorer. I den sammenhæng er det glædeligt, at flere af de danske grupper fra gamle dage stadig er på banen, siger Hans Nobel og tilføjer, at der også dukker nye bands op som The Scoops, der udelukkede spiller musik fra 50’erne.

Eventyrbeats koncerter holdes på Dexter samt koncertsalen i Seniorhus Odense, hvor man selvfølgelig efterkommer alle retningslinjer, så det er trygt for gæsterne.

På falderebet af programoffentliggørelsen bookede Eventyrbeat det, Hans Nobel kalder det mest populære band på plakaten.

- Vi er glade for at have booket The Rocking Ghosts, hvis musik spænder fra 60’erne og frem til i dag. De spiller både hits fra gamle dage og aktuelle sange på dansktoppen, siger Hans Nobel.

Spacemakers indleder sæsonen 30. maj på Dexter, derefter står den på Smokie Jam, The Scoops, Klaus & Servants, Lollipops, Walkers og The Rocking Ghosts. Se datoer på www.eventyrbeat.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce