Annonce
Ugeavisen Odense

Se video: Odense Eventyr Padel med ny padel manager og nye overdækkede baner

Nikolaj Søgaard, padelmanager hos Odense Eventyr Padel. Foto: Hasse Frimodt
Odense Eventyr Padel har ansat landsholdsspilleren Nikolaj Søgaard som padel manager. To nye baner er på vej, og alle baner hos Odense Eventyr Golf, vil i fremtiden være overdækkede.

Odense Eventyr Padel udvider med flere baner. Udvidelsen betyder også at alle baner, hvilket er fem når de sidste to står klar engang i slutningen af oktober, i fremtiden vil være overdækket og dermed spilbare hele året rundt, uanset vejr og vind.

Men det er ikke kun de nye baner og opgraderingen af overdækningen, der er nyt. Odense Eventyr Padel har også ansat Nikolaj Søgaard, som får titel af padelmanager.

Nikolaj skal fremadrettet være med til at løfte padel i Odense Eventyr Padel.

Annonce
Nikolaj Søgaard, er dansk landsholdsspiller og for nyligt var han med på det odenseanske hold "PadelBoxen" som vandt DM i hold padel. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg glæder mig over at være startet i mit nye job. Jeg har gennem det sidste års tid haft min gang herude, hvor jeg har været tilknyttet Odense Eventyr Padel som padeltræner. Men nu får jeg lov til at stikke fingrene dybere ned, hvor jeg skal være med til at styrke træningssetup og stå for afvikling af diverse aktiviteter, turneringer og camps til forskellige målgrupper. Det bliver enormt spændende at være med til, og mit hjerte brænder for at være med til at udvikle padelsporten og få flere i gang med det fede spil, siger Nikolaj Søgaard.

Nikolaj faldt selv for padel spillet, da han uden at have spillet padel før, deltog i padel fynsmesterskabet i 2017, sammen med sin lillebror.

- Vi tilmeldte os for sjovt. Vi havde aldrig spillet padel før, men det så sjovt ud, så det ville vi mega gerne prøve. Det gik så også ret godt, for vi vandt det hele og blev fynsmester, siger Nikolaj.

Det blev starten på padel for Nikolaj, som inden da havde spillet badminton, siden han var ganske lille. Og Nikolaj er ganske skarp til padel. Han er en del af det danske landshold, og for nyligt var han med på det odenseanske hold PadelBoxen, som vandt danmarksmesterskabet for hold.

- Jeg var badmintonspiller, og jeg var også ganske god. Som ungdomsspiller vandt jeg flere danske mesterskaber, og jeg spillede som senior for OBK på højeste niveau. Men en skade betød, at jeg måtte stoppe i en alt for tidlig alder. Men badminton elskede jeg, så derfor blev jeg uddannet badmintontræner, siger Nikolaj.

Nikolaj har blandt andet været cheftræner for eliteholdet i OBK.

- Jeg tager nu den erfaring, jeg fik som badmintontræner, med over i padel, hvor jeg i Odense Eventyr Padel skal stå for træning af alt fra nybegynderen til elitespilleren, siger Nikolaj Søgaard.

Nikolaj tiltrådte stillingen som padelmanager den 15. august, og kort efter kunne han præsentere spritnye træningstilbud på anlægget på Falen.

- Vi tilbyder gratis ungdomstræning hver tirsdag og torsdag i hele september måned. Kl. 15-16 er der træning for 8-13 årige, og kl. 16-17 træner de 14-18 årige, hvor jeg håber at se en masse unge mennesker til nogle fornøjelige træningslektioner, siger Nikolaj.

Nikolaj tilbyder også niveauopdelte træningspas.

Startup er for nybegynderen, improve for den let øvede, compete for spilleren der har god føling med spillet, spiller 2-3 gange om ugen og måske deltager i turneringer, samt elitetræning for den super skarpe padelspiller.

- I Odense Eventyr Padel har vi plads til alle, uanset om man er den helt nye eller elitespilleren. Er man i tvivl om hvilket niveau man befinder sig på, så mød op, spil, og lad os derefter placere dig i den træningskategori du hører til i, siger Nikolaj.

Der er flere muligheder for at spille padel i Odense Eventyr Padel. Man kan købe pay and play, klippekort eller blive medlem for 2000 kr.

- Et medlemsskab til 2000 kr. giver adgang til banerne i et år, så hvis man ved, man kommer til at spille meget, så er det et super godt tilbud, som jeg helt klart kan anbefale, siger Nikolaj.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Boxen Finals: Padel i dansk topklasse i Odense

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Sydbank Pokalen: Pokaldrama og masser af sjov

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ny kaffebar på havnen: - Vi vil gerne være det sted i Odense, hvor man får den bedste kop kaffe

Ugeavisen Odense

Et pletskud i Odense: Fugleøen i det kunstige naturparadis

Ugeavisen Odense

Odenses internationale plademesse: Nu sker dét, som mange vinylentusiaster har ventet på længe....

Ugeavisen Odense

400.000 lys, 25 juleboder og en julekalender: Odense Zoo gør klar til historiens største event

Ugeavisen Odense

Kalder alle danseglade kommende skolebørn

Ugeavisen Odense

GF-Fyns Ildsjælepris: Lokale ildsjæle fik overrakt 20.000 kr.

Ugeavisen Odense

Forbudt for kvinder: Ny mandeklub åbner i Odense

Ugeavisen Odense

Carlsberg Corner: Vind en fed ishockey oplevelse for fire i Carlsberg Skybox

Ugeavisen Odense

Restaurantkæde giver gratis mad til alle og støtter Knæk Cancer: - Vi vil fejre, at vi kan samles igen

Ugeavisen Odense

Efter 13 måneders benspænd: Jannies Dancebar er klar til åbningsfest

Ugeavisen Odense

Efter en tur på bunden: Gammel lodsbåd er blevet Caspers redningsplanke

Ugeavisen Odense

Rigmænd viser superbiler frem i Odense: Kom tæt på McLaren, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Rolls Royce, Aston Martin og mange flere

Ugeavisen Odense

Odins Brygge er mega-populært: Stort set alle lejligheder er udlejet i nyt havnebyggeri

Ugeavisen Odense

Vanvidsbilist forsøgte at dukke sig for fartmåler: Han var dog ret let at finde alligevel

Ugeavisen Odense

Politihund fandt iskold tyv på badeværelse i Odense

Ugeavisen Odense

Udfordring: Tag vennerne med og drik en Nicos 10er

Ugeavisen Odense

Kommer til Odense: Ostecyklen er på danmarksturné

Ugeavisen Odense

Støjgruppe indtager Christiansborg: - Vores liv bliver simpelthen dårligere - det skal fikses

Ugeavisen Odense

Donation: Virksomheden Zerv donerer Speedminton udstyr til Mandecentret

Ugeavisen Odense

Motionisterne strømmer til: 4.000 løbere forventes til HCA Marathon

Ugeavisen Odense

Butiksejer åbner op om mareridtsepisode: - Det er ikke hver dag, en bil smadrer ind i forretningen

Annonce