Annonce
Ugeavisen Odense

Selvstændig: Stort pres på skuldrene

Foruden bekyrminger om virksomheden og medarbejderne, så fylder det også en smule, om hjerteklubben Liverpool får lov til at fejre mesterskabet, der er så tæt på at være i hus, som det overhovedet kan være. Privatfoto
Annonce
Kenneth Gregersen, indehaver af Adinmotion:
Hvad har Corona krisen indtil videre betydet for min familie, mine nærmeste, min virksomhed, Liverpool og for mig selv og mine gøremål?
Virksomhed
En del af os arbejder naturligvis hjemmefra, og det kan egentlig praktiseres. Ok – selvfølgelig var det lettere og bedre, hvis vi alle sad på virksomhedens adresse. Men det går. Vi har heldigvis også masser af ordrer i bogen, så de næste fire uger, bliver der heller ikke nogen panik i den retning. Hvad værre er, at det er meget svært at sælge noget pt. Så der vil uundgåeligt komme et hul om nogen tid alt afhængig af, hvor længe krisen varer. Og det kan gøre mig ”lidt” urolig. Jeg oplever, at det er et kæmpe pres at have på sine skuldre, både over for medarbejdere, ens familie og sig selv, så jeg beder til at krisen stopper inden længe!
Familie og venner
I forhold til min familie og nærmeste ser jeg kun min kæreste, min mindste søn, som er hjemmeboende og min moder, mens de øvrige familiemedlemmer holder sig for sig selv. Jeg tror, det er meget vigtigt, at vi følger sundhedsstyrelsens opfordring og tager det alvorligt og bliver
inden døre og kun bevæger sig ud, når det er strengt nødvendigt. Af samme årsag er min kalender, for første gang i 100 år helt tom for aftaler de næste måneder frem!
Liverpool
2020 bliver jo også året, hvor Liverpool for første gang i 30 år skal løfte PL trofæet, og det skal jo fejres både herhjemme og i Liverpool. Eller det skulle have været fejret. Lige nu ved vi jo hverken, om de får lov at spille sæsonen færdig, og om vi derfor kan holde en gigantisk mesterskabsparty herhjemme og fejre dem i Liverpool med busparade den 18. maj? Det er sgu næsten ikke til at bære at tænke på!
Rejser
Kæresten og jeg havde snakket om en lille tur til Påske ét eller andet sted med varme, men den tur har vi jo desværre også skudt en hvid pil efter. Nu håber vi bare på, at vi kan komme afsted til sommer, hvor vi har inviteret alle vores unger et sted hen, de ikke ved.
Andet
Jeg er af natur meget positiv og er også ganske sikker på, at der nok skal komme noget positivt ud af krisen på den lange bane, men på den korte bane er det lidt svært at få øje på det positive lige nu, mens vi ”alle” står i lo.. til halsen!
Opråb
Må jeg afslutningsvis opfordre ALLE til at støtte de lokale erhvervsdrivende, som lider rigtig meget og mangler omsætning, så vi kan undgå at se massefyringer nu og i fremtiden. Vi kan støtte ved at booke til fremtiden, købe gavekort eller købe via nettet, og så skal vi være klar til at støtte, når og hvis de åbner igen! Aldrig har det været mere på sin plads…
YNWA
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce