Annonce
Ugeavisen Odense

Sender talkshow fra privaten: Nynne har indrettet sit hjem til et tv-studie

Lamper og kameraer er sat op, og Nynnes talkshow, "Grib Chancen" kan begynde. Foto: Kurt Rasmussen
Nynne har startet en produktion af corona-sikre talkshows fra sin dagligstue.

Korup: Det 70 kvadratmeter store hus på Rønnebærvangen er udnyttet til sidste millimeter hos sangerinden Nynne, alias Annette Qvick, som lørdag den 15. februar har taget hul på de første optagelser til det talkshow, hun har givet navnet, ”Grib Chancen”.

I indkørslen har Carsten Højholt Hansen taget plads i teknik-traileren, der fungerer som OB-vogn. Foto: Kurt Rasmussen

Sneen dækker indkørslen, hvor der holder en trailer, der er indrettet som en OB-vogn fuldt udstyret som redigeringsrum og med en tekniker ombord. Inde i stuen er der sat flere kameraer og lys op, så der kan optages interviews i sofaarrangementet i den ene ende og sceneoptræden i den anden. Det tilstødende køkken fungerer som venteværelse, og soveværelset er indrettet som backstagelokale med sminkebord.


Interviewsamtalerne bliver mere afslappede og intime, og jeg synes, der kommer flere spændende historier ud af det

Nynne


Annonce

Musikalsk blæksprutte

Midt i det hele hygger Nynne om de medvirkende som en blæksprutte og laver kaffe, luner pandekager og smører sandwich til sine musikalske gæster, som hun indimellem også interviewer.

- Jeg har fået lavet en aftale med Provins TV om at lave 11 talskshows resten af året, hvor vi slutter af med et stort juleshow, siger Nynne, der netop har afsluttet et interview med dansktopsangerinden Susanne Lana.

Hun meldte sig straks til, da Nynne inviterede hende ind til programmet, og der er mange flere musikere i vente.

En håndfuld af dagens optrædende er samlet i Nynnes soveværelse, der fungerer som backstage-lokale. Foto: Kurt Rasmussen

- Jeg har indtil videre fået tilsagn fra 50 sangere og bands fra hele Danmark, der gerne vil komme til interview og spille og synge, siger Nynne og remser nogle kendte navne op fra sin liste.

- Torben Lendager, Rocking Ghost, Lise Haavik, Rugsted og Kreutzfeldt, Søren Okholm og mange flere. Der er rigtig mange af mine kolleger, der længes efter at komme ud og optræde, og her har de en god mulighed for at komme ud samtidig med, at de overholder reglerne, siger Nynne, der også selv står på listen over de sangere, der skal optræde foran den væg, hun har udsmykket som VIP-område.

Susanne Lana gør klar til at synge sit dansktophit fra 1971, "Hvis årer var guld". Foto: Kurt Rasmussen
Annonce

Musik for de voksne

Genren kan minde om dansktop og pop med et Melodi Grand Prix-agtigt tilsnit, og én gang om måneden vil programmet, som varer cirka en time, blive udstrålet via Kanal Fynboen.

- Det her program er til det voksne publikum, der vil have den ægte vare i musikkens tegn. Der findes i forvejen rigtig mange musikprogrammer til det yngre publikum, men jeg synes, det skal være hyggeligt og sjovt, siger hun og forklarer, at coronareglerne har sat sit præg på indspilningerne, så alting foregår i et passende roligt tempo.

Et tempo, der synes at behage de kunstnere, der denne dag har taget imod tilbuddet om at blive interviewet og optræde foran et kamera. Flere gange bryder både interviewer, sanger og teknikere ud i latter undervejs og er med til at understrege den løssluppenhed, der har indfundet sig i rummet.

- Måske er det et koncept, der kan fortsætte efter corona-nedlukningen, når vi igen kan mødes på scenerne rundt omkring, for der opstår noget, når man interviewer i sit eget private hjem. Interviewsamtalerne bliver mere afslappede og intime, og jeg synes, der kommer flere spændende historier ud af det, siger Nynne, efter at dagens fire interviews og optrædener er i kassen.

En lang dag med ommøblering, forberedelser, teknik, besøg, værtinderolle og optræden er ved at nå sin ende, og moderatoren kan gøre status.

- Der var mange ting, der skulle passe sammen, og vi blev lidt forsinkede undervejs, men det har været en rigtig sjov dag, og jeg tænker, at programmet vil slå godt an hos publikum, lyder det fra en træt Nynne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ezzat nægtede at dræbe og flygtede til Danmark: Nu har han skabt et liv i Odense langt fra rædslerne

Annonce