Annonce
Ugeavisen Odense

Shopping: hummel åbner Kids butik i Rosengårdcentret

hummels administrerende direktør, Allan Vad Nielsen. Pressefoto
Torsdag den 19. november kl. 11 slår hummel dørene op for en Kids butik i Rosengårdcentret.
Annonce

Efter en succesfuld åbning af en +300m2 stor Flagship butik Hummel Kids Store på strøget i Aarhus - den første af sin slags, udvider hummel butiksnetværket og åbner yderligere tre butikker i Danmark.

Grundet den positive start hummel har fået med butikken i Aarhus, samt muligheden for at åbne nye butikker på A+ beliggenheder, har man i hummel besluttet at åbne nye butikker i Aalborg Storcenter, Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret i Odense.


Det er vigtigt for os, at vi kan præsentere hele vores kollektion i et fysisk univers

Allan Vad Nielsen, administrerende direktør


KIDS-butikken er blevet taget rigtig godt imod i Århus. Konceptet er noget kunderne har taget til sig. I hummels nye butikker tager de afsæt i et stort omnichannel børneunivers, hvor man tilbyder et 360-graders koncept, som tager udgangspunkt i fashion, sport, leg og bevægelse og som samtidig indbyder til, at hele familien skal gå på opdagelse i butikken. Børnene skal være i centrum samtidigt med at Hummel opfordrer dem til at være aktive hver dag.

I butikkerne tilbyder hummel kids tøj og sko fra 0 – 16 år. Butikken der åbner torsdag den 19. november kl. 11 i Rosengårdcentret har alt fra teknisk overtøj, vinterstøvler til sneakers og sportssko samt alt i indendørs – og udendørs sportsudstyr.

-Det er vigtigt for os, at vi kan præsentere hele vores kollektion i et fysisk univers, da det er med til at skabe en ensartet brugeroplevelse på tværs af alle vores kanaler. Vi har allerede nu bevist, at vi har et produkt- og et retailkoncept som virker samt et brand, der er stor efterspørgsel på. Derudover er vi også fortsat kreative i vores måde at tænke og udvikle koncepter på, siger hummels administrerende direktør, Allan Vad Nielsen.

Det gør hummel bl.a. ved at bruge og aktivere de mange sponsorater og partnerskaber virksomheden har, såsom Astralis, DBU, superligaklubber, håndboldspillere samt andre lokale og globale aktiviteter.

-Vi har et stort fokus på at tænke digitalisering ind i måden vi driver butik på - så vi sikrer, at kunderne får en ensartet købsoplevelse, uanset om de handler online eller offline. Derfor har vi i butikken samlet alt det bedste fra hummel KIDS under et tag. Det er nemlig med til at skabe en destination og oplevelse, som byder på langt mere end blot en almindelig butiksoplevelse.

hummel ser frem til at møde kunderne i den nye butik og håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Dexter: Dire Straits Jam

Annonce