Annonce
Ugeavisen Odense

Nyt i byen: Ny skønhedsklinik i Kongensgade

Negleteknikker, Yasmin Ghehi i gang med behandling af kunden Shayan Niclassen, mens Jenna Løyche kigger på. Foto: Hasse Frimodt
Jenna Løyche er indehaver af Jennails i Søndegade. Hun er nu også indehaver af skønhedsklinikken The Beauty Box, som er åbnet i Odense C.
Annonce

Jenna Løyche har i snart seks år drevet virksomheden Jennails. For omkring to-et-halvt år siden flyttede hun ind i lokaler i Søndergade 2 B.

- Jeg håbede på, at Jennails ville blive en succes, da jeg åbnede for over to år siden, men at det skulle blive så stor en succes, er jeg meget stolt over. Vi har så mange kunder, at vi er vokset ud af lokalerne, siger Jenna Løyche

Jenna Løyche, er indehaver af The Beauty Box i Kongensgade 69 C. Foto: Hasse Frimodt

Hun havde kig på et lokale i Søndergade, men i stedet er det blevet til lokaler i Kongensgade 69 C, hvor Jenna har åbnet klinikken "The Beauty Box". Her deler hun lokaler med sin kæreste Rafi Ibrahim, som i kælderetagen driver Tattoo Fashion. Jennails forbliver i Søndergade.

- Rafi og jeg fandt sammen ud af, at vi kunne drive hver vores virksomheder i de fælles lokaler her i Kongensgade. Jeg har i stueetagen åbnet The Beauty Box i rustikke betonvægge i en hyggelig, nynordisk stemning, siger Jenna.

Hos The Beauty Box har Jenna samlet et team af skønhedsbehandlere, der hver især har deres speciale indenfor det specifikke område de tilbyder.

- Det vil sige ingen all-around kosmetologer men et kvalificeret personale, der sikrer, at du får lavet din behandling med øje for detaljer, præcision og perfektion. Jeg har ansat tre negleteknikkere, fire vippeteknikkere, en kosmetolog, en kosmetiker, en extentionist samt en fodplejer. The Beauty Box tilbyder behandlinger som for eksempel manicure og pedicure, voks, eyelash extension, bryn og lash lift, samt gelénegle.

- Vi tilbyder også en 24 karats guldmanicure eller pedicure, espressomanicure med kaffegrums eller vores mint-maske behandling, siger Jenna.

Hun drømmer om at se flere mænd i den nye klinik.

Fakta

The Beauty Box

Kongensgade 69 C

Hjemmeside: www.thebeautybox.dk
Facebook: The Beauty Box

Instagram: thebeautybox.dk
YouTube: www.youtube.com/c/jennails

- Vi har behandlinger, som rigtig mange mænd kan have stor glæde og nydelse ud af at booke tid til at få lavet. Derfor har jeg indrettet lokalerne i den rå stil, modsat Jennails som er indrettet som et univers for kvinder, siger Jenna.

Hos The Beauty Box kan man også tage imod grupper på op til tre personer, som ønsker behandlinger sammen.

Jenna Løyche har selv designet fodspaen. Foto: Hasse Frimodt

Udover diverse behandlinger har Jenna også indrettet et lokale til undervisning. Her uddanner hun kommende negleteknikkere for CND og Light Elegance.


Jeg har i stueetagen åbnet The Beauty Box i rustikke betonvægge i en unik og hyggelig, nynordisk stemning

Jenna Løyche, indehaver


- Grunden til, at jeg ønskede at åbne endnu et sted i byen og dermed få mere plads, skyldtes faktisk min undervisning af kommende negleteknikkere. For da jeg kun havde Jennails lokalerne, blev jeg nødt til at holde lukket for kundebesøg hver mandag, når jeg havde undervisning. Men nu er jeg glad for at have fået store, lyse lokaler i Kongensgade, hvor jeg i fremtiden står for uddannelsen af negleteknikkere samt benytter lokalet som fotostudie, siger Jenna.

Du kan se hendes arbejde på www.youtube.com/c/jennails eller på facebook og instagram

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Byens bedste kulturoplevelse

Ugeavisen Odense

Bedste Gå-i-byen-sted: Vi er superglade

Ugeavisen Odense

Best of Odense: Gense showet og se alle vinderne i kategorierne her

Ugeavisen Odense

Dyrskuechefen er megastolt

Annonce