Annonce
Ugeavisen Odense

Skønhedstilbud til unge piger i Odense

Lida Matin er indehaver af en skønhedsklinik på Middelfartvej 94. Pressefoto
Lida Matin Skønhedsklinik tilbyder i samarbejde med UngOdense et forløb for unge piger i alderen 14-18 år, hvor de kommer og lærer at lægge make-up, hudpleje samt bliver introduceret for en sundere livsstil.
Annonce

Via hjemmesiden Ungodense.dk kan de odenseanske teenagepiger blandt mange andre spændende tilbud tilmelde sig kurset "Skønhedsklinik". Kurset sker i samarbejde mellem UngOdense og Lida Matin Skønhedsklinik, Middelfartvej 94.

- Det er tiende år, jeg tilbyder de odenseanske teenagere et kursus, hvor de lærer om farver og produkter til hverdags - og festmake-up, der passer perfekt til dem og deres veninder. De vil også lære en masse gode ting omkring hudpleje , kost og sundhed samt massage, siger kosmetolog og make-up Artist, Lida Matin.

Det hele startede for ti år siden, da Lida's søn Arash Matin arbejde i UngOdense. Arash tog ud på spændende ture med de unge drenge. Det kunne f.eks være oplevelser i skoven eller på militær træningsbane.

- Min søns ture var meget populære, faktisk rygtedes det hurtigt blandt pigerne, at det var fede oplevelser, drengene havde. Det fik min søn til at tænke kreativt. Han spurgte, om ikke jeg ville undervise de odenseanske teenagepiger indenfor hudpleje, make-up samt sundhed og kost, siger Lida Matin.

Lida Matin afholder kurset med start tirsdag den 1. oktober. Så er du odeseansk teenager i alderen 14-18 år, så tjek hjemmesiden UngOdense.dk og find Lida Matin's tilbud under de mange andre tilbud, som UngOdense tilbyder til de odenseanske unge.

Men skynd jer med tilmeldingen da der maks er plads til 10-12 piger, og kursus start er tirsdag den 1. oktober kl. 16-18 i Lida Matin Skønhedsklinik, Middelfartvej 94, 5200 Odense V.

Lida Matin uddeler kursus beviser til pigerne der deltager på hendes hold, som har opstart tirsdag den 1. oktober. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce