Annonce
Ugeavisen Odense

Skibhusrevyen 2020: For fulde gardiner

Trump bliver atter taget under kærlig behandling. Foto: Kronborg Kjær
Forberedelserne til Skibhusrevyen 2020 kører på højtryk. Nedtællingen er begyndt til forpremieren den 25. februar.
Annonce

Skibhus: - Det bliver med garanti en revy, hvor skuespillerne bare giver den gas og kører derudad for fulde gardiner, siger revyens garvede instruktør, Lone Stefansen, der for tredje gang instruerer Skibhusrevyen med foreningen Sct. Hans’erne som arrangør.

Lone Stefansen fortæller videre, at revyen når vidt omkring:

- Skibhusrevyen er både lokal og global. Vi prøver at fange tendenser og problemstillinger, der er aktuelle og optager folk. Vi har numre om både veganere, letbanen, Den Danske banks hvidvask, klimadebatten, Donald Trump, Fyens Stiftstidendes sprogdoktor, Anders W. Berthelsen, og Dronning Margrethe, som vi sender på date. Det er eksempler på den bredde, revyen har siger Lone Stefansen og tilføjer:

- Vi er overbeviste om, at Skibhusrevyen 2020 vil sætte publikums lattermuskler på overarbejde. Men samtidig håber vi på, at vi giver folk stof til eftertanke, når de går hjem efter revyen mættet af indtryk.

Spilledage: tirsdag den 25/2, onsdag den 26/2, torsdag den 27/2, fredag den 28/2, lørdag den 29/2 Billetter kan bestilles på mail@scthanserne.dk eller på telefon 65 90 37 70.

Tidligere har borgmester Peter Rahbæk Juel fået ørerne i revymaskinen. Foto: Lars Verning
Lone Stefansen har tidligere instrueret revyen. Foto: Kronborg Kjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce