Annonce
Ugeavisen Odense

Skolecykling Odense nomineret til Danskernes Idrætspris: - Vi har brug for alle jeres stemmer

Cykling Odense har gjort en stor indsats for Odenses elever med skolecykling. Foto: Kristian Isaksen
Allan Poulsen fra Cykling Odense håber, at skolecyklingen får stemmer nok til at kunne vinde Danmarks Idrætspris 2020.
Annonce

- Skolecykling Odense er nomineret til Danmarks Idrætspris 2020 for vores skolecykling for 6500 elever om året på cykelbanen i Thorvald Ellgaard Arena. Udover titlen følger der også en check på 100.000 kr. med oveni, siger Allan Poulsen, Cykling Odense.

Efter at have vundet afstemningen på Fyn er Cykling Odense nu i semifinalen, hvor man kæmper mod syv andre projekter der er nomineret, om at få stemmer nok til at være blandt de sidste tre, der kommer i finalen. Vinderen afsløres i forbindelse med DR’s store Sport 2020 show, som vises på DR den 2. januar 2021.


Vi har brug for at alle i Odense/FYN/Danmark stemmer på os, så gå ind på https://danskernesidraetspris.dk/stem og stem

Allan Poulsen, Cykling Odense


- Cykling Odense er nomineret fordi vi 132 dage om året (ud af 200 skoledage) i skoletiden, afvikler skoleturnering for 5., 6. og 7 klaser. Desuden afvikler vi cykelskole for 5.-9. klasser samt valgfag for 7.-9. klasse. Vi kender ikke andre idrætsklubber i Danmark, der har en sådan aktivitets plan for skoleeleverne, siger Allan Poulsen.

Alle arrangementer har til formål at gøre elever bedre til at køre på cykel og bruge cyklen som deres daglige befordringsmiddel.

- Vi arbejder med bevægelse, balance, kondition, som på den lange bane styrker den almene sundhed hos eleverne. At vi kan afvikle alle disse arrangementer, skyldes at vi har en fantastisk frivillig hjælperskare på 30-35 personer, der står klar fra 7.15-14.30 i hverdagen, siger Allan Poulsen.

Henrik Schmidt interviewer her Allan Poulsen ved skoleelevernes cykelkonkurrence. Foto: Nils Svalebøg

- Vi har brug for at alle i Odense/FYN/Danmark stemmer på os, så gå ind på danskernesidraetspris.dk/stem og stem og del således at i hjælper Odense By og Cykling Odense til en finaleplads. opfordrer Allan Poulsen.

Afstemningen slutter onsdag den 25. november kl. 24.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Dialog med Nikotindjævelen

Annonce