Annonce
Ugeavisen Odense

Slagter nyt: Fire mand bag overtagelsen af Skibhusslagteren

Teamet der er klar til at give kunderne en god oplevelse hos Skibhusslagteren. Pressefoto
Skibhusslagteren blev kort før sommerferien overtaget af to slagtere, en kok og en vinmand.

Kristian Pedersen og Peter Korsholm, begge uddannet slagtere, har sammen med kokken Kim Kristoffersen og vinmanden Jimmi Korsholm overtaget Skibhusslagteren på Skibhusvej 92.

- Kristian og jeg har arbejdet sammen for år tilbage hos Menu Otterup. Jimmi er min bror, og Kim fik vi heldigvis lokket med ind i foretagendet, hvilket vi er glade for, da han er super dygtig kok, siger Peter.

At det blev Skibhusslagteren de fire iværksættere endte med at drive sammen var lidt af en tilfældighed.

Annonce
Kristian Pedersen her fotograferet i vinafdelingen. Pressefoto

- Peter og jeg havde for omkring 5-6 år siden givet indehaveren af Morud Slagteren et købstilbud, som han afslog. Men så lykkedes det til gengæld at lave en handel med ejeren af Skibhusslagteren, siger Kristian.

Med i aftalen fulgte der også en opskrift på den leverpostej, som blev kåret som Danmarks bedste i 2018.

- Det var den tidligere ejer Rene, som insisterede på at Skibhusborgerne fortsat skulle kunne købe den leverpostej, som var blevet ganske populær efter kåringen som den bedste i 2018, siger Kristian. De nye ejere er faldet godt til efter de overtog slagerbutikken i maj måned.

- Skibhusslagteren har altid været en populær slagter i denne del af byen. Og vi kommer med et godt koncept. Udover altid frisk, dansk kød, kan vi også tilbyde vores kunder noget meget lækkert kød fra Finland. Vi har Shashi kød, som er en kopi af Kobekød, ligeledes har vi forhandling af kød fra Freygaard. Vi anbefaler folk at prøve vores finske kød, da smagen er fantastisk, siger Kristian.

Shashi kød fra Finland. Pressefoto

Skibhusslagteren forhandler også grisekød, og her er det udelukkende kød fra danske grise, der sælges.

- Vi satser også på at kunne tilbyde lækre færdigretter til kunderne. Og det er noget, de har taget super godt imod. Tirsdag, onsdag og torsdag tilbyder vi dagens ret, og hver fredag har vi sammensat en lækker fredagsmenu for to personer, siger Peter.

Skibhusslagteren tilbyder også mad ud af huset til større og mindre arrangementer.

- Vi kan klare det meste, alt lige fra menuer til smørrebrød, pålægsanretninger og fade. For nyligt leverede vi f.eks 1300 stykker smørrebrød til et stort arrangement, så man er altid velkommen til at kontakte os, hvis man skal bruge mad ud af huset, siger Kristian.

Står man også og skal bruge en god vin kan man også finde det hos Skibhusslagteren. For Peter's bror Jimmi driver til dagligt virksomheden Korsholm Vin og er manden, der står bag vinudvalget i butikken. Udover vin forhandles der også gin og øl fra Bornholm hos Skibhusslagteren.

- Vi nærmer os jo juletiden, hvor det er sæson for lækker julemad og julefrokoster. Vi er leveringsdygtige i god julemad. Vi har salg af både ferske og stegte ænder samt andre lækkerier til julebordet, siger Kristian.

hver fredag tilbyder Skibhusslagteren en menu for 2 personer. Pressefoto

Skibhusslagteren holder lukket søndag og mandag men har åbent tirsdag, onsdag og torsdag kl. 9-17.30, fredag kl. 9-18 samt lørdag kl. 8-13.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Boxen Finals: Padel i dansk topklasse i Odense

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Sydbank Pokalen: Pokaldrama og masser af sjov

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ny kaffebar på havnen: - Vi vil gerne være det sted i Odense, hvor man får den bedste kop kaffe

Ugeavisen Odense

Et pletskud i Odense: Fugleøen i det kunstige naturparadis

Ugeavisen Odense

Odenses internationale plademesse: Nu sker dét, som mange vinylentusiaster har ventet på længe....

Ugeavisen Odense

400.000 lys, 25 juleboder og en julekalender: Odense Zoo gør klar til historiens største event

Ugeavisen Odense

Kalder alle danseglade kommende skolebørn

Ugeavisen Odense

GF-Fyns Ildsjælepris: Lokale ildsjæle fik overrakt 20.000 kr.

Ugeavisen Odense

Forbudt for kvinder: Ny mandeklub åbner i Odense

Ugeavisen Odense

Carlsberg Corner: Vind en fed ishockey oplevelse for fire i Carlsberg Skybox

Ugeavisen Odense

Restaurantkæde giver gratis mad til alle og støtter Knæk Cancer: - Vi vil fejre, at vi kan samles igen

Ugeavisen Odense

Efter 13 måneders benspænd: Jannies Dancebar er klar til åbningsfest

Ugeavisen Odense

Efter en tur på bunden: Gammel lodsbåd er blevet Caspers redningsplanke

Ugeavisen Odense

Rigmænd viser superbiler frem i Odense: Kom tæt på McLaren, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Rolls Royce, Aston Martin og mange flere

Ugeavisen Odense

Odins Brygge er mega-populært: Stort set alle lejligheder er udlejet i nyt havnebyggeri

Ugeavisen Odense

Vanvidsbilist forsøgte at dukke sig for fartmåler: Han var dog ret let at finde alligevel

Ugeavisen Odense

Politihund fandt iskold tyv på badeværelse i Odense

Ugeavisen Odense

Udfordring: Tag vennerne med og drik en Nicos 10er

Ugeavisen Odense

Kommer til Odense: Ostecyklen er på danmarksturné

Ugeavisen Odense

Støjgruppe indtager Christiansborg: - Vores liv bliver simpelthen dårligere - det skal fikses

Ugeavisen Odense

Donation: Virksomheden Zerv donerer Speedminton udstyr til Mandecentret

Ugeavisen Odense

Motionisterne strømmer til: 4.000 løbere forventes til HCA Marathon

Ugeavisen Odense

Butiksejer åbner op om mareridtsepisode: - Det er ikke hver dag, en bil smadrer ind i forretningen

Annonce