Annonce
Ugeavisen Odense

Konkursramt bageri solgt: Ny bager rykker ind i butikscenter i Odense

Kit og Kristian Stjernholm har lejet sig ind i Tarup Center, hvor de ønsker at hæve niveauet på konditorfronten. Foto: Artur Stjernholm
Kornbageren i Odense udvider nu med en ekstra forretning i Tarup Center. Centeret mistede ellers en bager, da Bæk & From A/S gik konkurs i foråret, men nu får man en bagerforretning med vokseværk ind.

Tarup: Der er ekstra  travlt hos Kornbageren i disse dage, efter at ejerparret, Kit og Kristian Stjernholm, nu har valgt at udvide deres forretning med en konditoriafdeling i Tarup Center.

- Vi har simpelthen ikke plads nok til alt det, vi laver her i forvejen, og kunderne står altid i lange køer uden for vores butikker, og det synes vi jo er synd for dem, fortæller Kit Stjernholm, der ser frem til at kunne aflaste trykket i bagerforretningen.

Det kommer til at ske med en ny butik i det lokale i Tarup Center, der indtil for nylig husede Bæks Konditori.

Annonce

- Da vi hørte at der var mulighed for at overtage butikken i Tarup Center, blev der handlet hurtigt, siger hun og understreger, at det har været et længe ventet ønske at kunne få plads til at udfolde sig inden for konditorfaget.

- Kristian har jo været på både bager- og konditorlandsholdet, så interessen har altid ligget der, og den blev indfriet en lille smule, da vi fik et ismejeri i vores bagerbutik i Næsby, men det har jo slet ikke været fyldestgørende, siger hun med et håb om, at den nye konditoriafdeling i Tarup Centeret vil indfri den faglige del.


Vi fortsætter med at bage brødet på kornvej, og vi kommer til at lave kagerne i centeret og isen i Næsby, og så fordeler vi det hele rundt til de tre butikker

Kit Stjernholm, Kornbageren


- Selvfølgelig vil der være en stor del af vores bagerprodukter, men det bliver et konditori med fokus på de lækre kager, siger hun.

To butikker bliver til tre

I forvejen råder parret - bortset fra butikken på Kornvej - over Kornbageren på Bogensevej, hvor de har fået installeret et ismejeri.

- Vi fortsætter med at bage brødet på kornvej, og vi kommer til at lave kagerne i centeret og isen i Næsby, og så fordeler vi det hele rundt til de tre butikker, lyder det fra Kit Stjernholm, der er i gang med at rekruttere personale til den nye butik i centret.

- Vi regner med at skulle ansætte fem voksne og seks til otte ungarbejdere efter skoletid, hvor der er mest travlt, siger hun og fortæller, at der på længeres sigt måske vil være mere mulighed for at hygge sig i den nye butik.

- Vi håber at kunne få lidt siddepladser ind også, men dels er der corona-restriktionerne, og dels skal vi lige finde mulighederne for at bygge om, lyder det fra Kit Stjernholm.

Annonce

Bagerkæde smuldrede

Bæks Konditori var en del af en kæden Bæk & From A/S, der også talte bagerforreninger i Odense Banegård Center og Rosengårdcentret. Coronanedlukningen var dog hård ved selskabet bag butikkerne og i april blev butikken i Tarup Center og i Odense Banegård Center taget under konkursbehandling.

Den sidste butik i Rosengårdcentret blev i december udskilt i et andet selskab og er derfor den eneste tilbageværende butik i den tidligere kæde. Hvad der skal ske med Bager From i Odense Banegård Center er ikke afklaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Vilde vejrabatter i Odense

Annonce