Annonce
Ugeavisen Odense

Smertefuld pause: Massørens kunder har fået ondt under corona-nedlukningen

Jane Lilholt er uddannet som fysiurgisk massør og praktiserer afstressende massage, som samtidig er effektiv mod spændinger. Pr-foto
Mere end tre måneder uden massage har givet en del personer ekstra problemer med smerter.

Søndergade: I sin klinik, Odense Massage, er Jane Lilholt vant til at få besøg af folk med smerter, og når hun 6. april kan åbne dørene igen, står smerterne bogstaveligt talt i kø hos massøren.

- Mine kunder har jo haft ondt, når de ikke har kunnet vedligeholde deres massage, og der er også opstået et ekstra behov, fordi mange har arbejdet hjemmefra med forkerte siddestillinger, siger hun.

Problemerne med forkert indrettede arbejdspladser var noget Jane Lilholt bemærkede allerede under den første nedlukningsperiode.

- Dengang fik jeg mange nye kunder netop på grund af hjemmearbejdspladserne, hvor folk fik ondt i nakke og skuldre, siger hun og fortæller, at hun har fået utallige henvendelser fra kunder, der ville vide, hvornår hun åbnede sin klinik igen.

I sin klinik afhjælper Jane Lilholt sine kunder med blandt andet spændinger, muskelsmerter og myoser. Pr-foto

- Det har selvfølgelig været megafrustrerende, fordi man ikke havde noget begreb om, hvor længe nedlukningen ville vare, men på den positive side har det været opløftende at få at vide, at man har været savnet, siger hun med et lille smil.

Annonce

Lang venteliste

Nu ser hun frem til at kunne hjælpe sine kunder igen, når hun genåbner sin klinik i Søndergade 2A.

Jane Lilholt har haft sin egen massageklinik, Odense Massage, i Søndergade 2A siden 2019. Pr-foto

- Jeg har jo haft rigtig mange på venteliste, fordi vi hele tiden skulle rykke vores aftaler, men da åbningen blev annonceret, blev jeg kimet ned, og allerede samme dag havde jeg booket de næste 14 dage ind.

Og her har hun måttet yde en ekstra service i form af rådgivning

- Der er mange, der har spurgt ind til corona-passet og de tests, de skal foretage, men jeg ved jo faktisk ikke mere, end man kan læse sig til på myndighedernes hjemmeside, lyder det fra massøren, der har en god tiltro til, at samfundet med tiden vil vende tilbage til en normaltilstand

- Jeg fornemmer en stor tillid til, at det nok skal fungere, og at folk gerne vil ud og bruge byen, som de har kunnet tidligere, men jeg var ikke klar over, at det ville tage så lang tid, og det er nok også heldigt, at jeg ikke vidste det fra starten af nedlukningen, siger Jane Lilholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce