Annonce
Ugeavisen Odense

Sobhi Saway vil gøre Vollsmose mere attraktivt

Sobhi Saway spiller fodbold i ØB. Foto: Hasse Frimodt

Sobhi Saway har investeret ca. 1 million kroner i et nyt legeland, som åbner 21. august i Vollsmose Torv

Annonce

Sobhi Saway, der kom til Danmark som 2-årig og i dag er 35 år, har siden 2009 været selvstændig. Sobhi startede for snart 10 år siden et vagtselskab, hvor han i dag har omkring 60 ansatte. Derudover driver han en servicevirksomhed og et ejendomsselskab. Sobhi er vokset op i Vollsmose, hvor han har gået på Risingskolen og Humlehaveskolen. Efter folkeskole blev han student på Mulernes og læste senere til ingeniør på Odense Teknikum. Men Sobhi drømte om livet som selvstændig og fik succes med sit vagtselskab.

Dudi´s Legeland

Dudi´s Legeland

Vollsmose Torv

Ejer: Sobhi Saway

Facebook: Dudi´s Legeland

Hjemmeside: www.dudislegeland.dk

Sobhi Saway har investeret over 1. million kroner i åbningen af Dudi´s Legeland. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Vil gøre noget godt for Vollsmose

Nu vil han gerne give lidt tilbage til Vollsmose området. Og det gør han med åbningen af Dudi´s Legeland i Vollsmose Torv.

- Med åbningen af Dudi´s Legeland har jeg investeret omkring 1 million kroner. Jeg ønsker, at legelandet vil være med til at give området i Vollsmose et lille løft. For mig handler det ikke om forretning men mere om at give børnene i området muligheden for at komme i et hyggeligt legeland. Derfor er priserne sat således, at de fleste familier vil have råd til at tage afsted med børnene. Det koster 60 kr. pr. barn, og voksne har gratis adgang. Og til institutioner og dagplejere har vi et tilbud. Hvis de bliver medlemmer af Dudi´s Legeland får de 50 % ved indgangen, siger Sobhi Saway.

Sobhi Saway glæder sig til at Dudi´s Legeland bliver fyldt med glade børn. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Gratis adgang

Meget af udstyret, der er sat op i det 1000 kvadratmeter store lokale, købte Sobhi for et par år siden, da Løvens Hule lukkede på Edisonvej. Siden har han gået og kigget efter det helt rigtige sted at åbne Dudi´s Legeland. Og valget faldt altså i et lokale i Vollsmose Torv.

- Vi åbner officielt den 21. august. Denne dag vil der være gratis adgang for de første 100 børn, som også vil få en t-shirt samt en overraskelses gave. Dørene åbnes klokken 11, siger Sobhi Saway.

Dudi´s Legeland er indrettet med legetårn, sportsområde med forskellige spil som bordfodbold og basketkurv, minifodbold bane, og der er et område med 10.000 kugler, man kan boltre sig i, et miniland for de helt små, babylounge og kantine, hvor man kan holde f.eks en børnefødselsdag eller bare sidde og nyde lidt koldt at drikke eller en kop kaffe.

- Min drøm er, at Dudi´s Legeland bliver en stor succes. Det vil glæde mig at se børn herude fra hele Odense, så Dudi´s Legeland kan være med til at få sat Vollsmose på danmarkskortet som et sted, hvor der ikke kun er problemer, men at her rent faktisk lever 10.000 mennesker, som ønsker et roligt og godt liv ligesom folk, der bor udenfor Vollsmose, siger Sobhi Saway.

Over 10000 bolde ligger klar til at børnene kan boltre sig i dem, her ses Sobhi Saway på kanten af boldbassinet. Foto: Hasse Frimodt
Der er indrettet en babylounge i Dudi´s Legeland, hvor gæsterne kan slappe af og pusle de mindste. Foto: Hasse Frimodt
Dudi´s Legeland ligger i Vollsmose Torv. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce