Annonce
Ugeavisen Odense

Soya og Eva Hvolbek udlodder gavekort

Eva Hvolbek udlodder i samarbejde med Soya og Ugeavisen Odense gavekort til butikken. Foto: Hasse Frimodt
Tøjbutikken Eva Hvolbek, markere fem års fødselsdag, med en konkurrence i samarbejde med tøjmærket Soya og Ugeavisen Odense, hvor man kan vinde gavekort til køb af Soya produkter i butikken.
Annonce

Tøjbutikken Eva Hvolbek, der er beliggende i Kongensgade 48, udlodder i samarbejde med tøjmærket Soya og Ugeavisen Odense fire gavekort á 500 kr. pr. stk til indkøb af Soya beklædning. Det sker i anledningen af, at Eva Hvolbek og Soya sammen kan fejre fem års godt samarbejde. Eva Hvolbek fejrer den fem års fødselsdag, så også forbrugerne kan mærke det, da der i hele september vil være gode tilbud i butikken Eva Hvolbek.

- Jeg har gennem årene været utrolig glad for samarbejdet med Soya. Et brand, som jeg sælger rigtig godt. Faktisk så godt at ca. 60 % af min omsætning kommer fra salg af Soya produkter. Derfor er jeg utrolig glad for, at Soya har ønsket at være med til at glæde odenseanerne med en konkurrence, hvor vi i samarbejde med Ugeavisen Odense, finder to vindere, som hver kan inviterer en veninde, mor eller datter med ind og shoppe for hver 500 kr. siger Eva Hvolbek.

Hos Eva Hvolbek finder man tøj fra størrelse 34 og op til størrelse 56. Udover Soya, forhandler Eva Hvolbek også mærker som Noisy May, ZeZe og Zhenzi. Zhenzi fås fra størrelse 42-56.

Du deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr. pr. stk, ved at fortælle i kommentarfeltet på facebooksiden Ugeavisen Odense, hvorfor du skal vinde, og hvem du ønsker at glæde med et gavekort på 500 kr. til køb af tøj fra Soya.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 10. september kl. 9

Soya og Eva Hvolbek konkurrence

Du deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr. pr. stk, ved at fortælle i kommentarfeltet på facebooksiden Ugeavisen Odense, hvorfor du skal vinde et af de fire gavekort, og hvem du ønsker at glæde med et gavekort på 500 kr. til køb af tøj fra Soya.

Konkurrencen afsluttes tirsdag den 10. september kl. 9

Eva Hvolbek her fotograferet foran butikken i Kongensgade i en Soya jakke. Foto: Hasse Frimodt
Soya dress. Foto: Hasse Frimodt
Soya og Eva Hvolbek har samarbejdet i fem år. Foto: Hasse Frimodt
Soya forhandles hos Eva Hvolbek i Kongensgade. Foto: Hasse Frimodt
Flot sammensætning af Soya beklædning. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce