Annonce
Ugeavisen Odense

Spillested genåbner: På taget kører på to spor

Andreas Hougaard ser frem til igen at kunne åbne På Taget op for livemusik den 2. juli. Arkivfoto: Klaus Knakkergaard
Med hjælp fra Odense Cityforenings pulje, har spillestedet På Taget fået en kærkommen håndsrækning til at realisere et koncept, hvor livestreaming og markedsføring går hånd i hånd.
Annonce

Slotsgade: På 3. sal i Slotsgade ligger et specielt spillested, hvor både lokale bands og internationale musikere gennem flere år har optrådt på den intime scene, men siden coronakrisens indtog i marts har aktiviteterne ligget stille.

Den 2. juli bliver der åbnet delvist op igen til lokalet, der kan rumme 149 gæster. Reglerne gør, at der kun må lukkes 50 personer ind, men det har indehaveren, Andreas Hougaard, fundet en løsning på, og den idé er blevet bakket op af Cityforeningen med 25.000 kroner.

- Som spillested er vi afhængige af, hvornår vi må lukke et fuldtalligt publikum ind til vores koncerter igen, så vi er glade for, at Cityforeningen bakker op om vores plan, siger han og forklarer, at pengene vil blive fordelt på to områder.


Som spillested er vi afhængige af, hvornår vi må lukke et fuldtalligt publikum ind til vores koncerter igen, så vi er glade for, at Cityforeningen bakker op om vores plan

Andreas Hougaard


- Halvdelen af pengene vil vi anvende til noget streaming-udstyr, så folk kan følge med derhjemme, når vi afholder koncerter, og den anden halvdel vil vi bruge på noget mere interessant pr-materiale. I stedet for de traditionelle flyers køber vi nogle små spritflakser med vores logo og med henvisning til vores hjemmeside, og dem sætter vi ud i Cityforeningens butikker som reklame, siger Andreas Hougaard og forklarer, at han ser det som en vigtig opgave at tilbyde både musikere og publikum nogle fair forhold.

- De fleste bands er 5-6 medlemmer og de skal have tariffen, så det koster typisk mellem 10 og 12 tusind kroner for en koncert, og så skal vi sælge en billet til 3-400 kroner, og det er ikke det, vi vil. Det skal være muligt for alle, om man er studerende eller rig, at komme til koncert, lyder det fra Andreas Hougaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ny aftale på plads: Fireårig eksklusivaftale mellem Fyens Stiftstidede, Fyens Væddeløbsbane og FVB sponsornetværk.

Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Annonce