Annonce
Ugeavisen Odense

Spoken Word Festival overlever i X-SMALL

Ordet er ikke sådan at tage fra Betina Følleslev og resten af Spoken Words-holdet. Ordfesten overlever i 2020 i en lettere version. Arkivfoto
På trods af Covid-19 og krisen i kulturbranchen, der også ramte Spoken Word Festival, er det lykkedes Odenses årlige ordfest, at stable et alternativ til den traditionelle festival på benene: Spoken XS.
Annonce

End ikke en global pandemi kan få kreative folk til at lukke munden. Godt nok blev Spoken Word Festival i Odense aflyst på grund af Covid-19, men det er lykkes arrangørerne at stable et alternativ på benene: Spoken X-Small.

Det skriver folkene bag i en pressemeddelelse:

Spoken X-Small vil foregå udvalgte dage mellem den 15.-22. august. Her kan man blandt andet opleve Poetry Slam, Story Slam, Digte & Drinks med Søren Ulrik Thomsen, samt intimkoncerter blandt andet forsanger Lasse Aagaard fra bandet Den Fjerde Væg.

Den traditionsrige 10-dages festival med temaet ‘’Dystopi/Utopi’’er rykket til næste år.

"Festivalen går X-Small i antal dage og begivenheder. Spoken XS kendetegner sig ved at dyrke det intime og det nære, men også ved at præsentere nogle af de aflyste arrangementer fra foråret, som Kære Dagbog samt det nye koncept Digte & Drinks. Og måske netop det nære og korte format kunne blive en testpilot for kommende X-Small udgaver af festivalen henover året," står der i pressemeddelelsen.

- Vi kan i hvert fald se nogle muligheder, fortæller festivalleder Betina Følleslev, der også kan røbe at tiden med corona nedlukning er blevet brugt til at skabe nye formidlingsformater.

Spoken Word Festival vil i sensommeren og efteråret søsætte nye sideløbende projekter med støtte fra Statens Kunstfond og Kulturregion Fyn. Spoken XS events realiseres i samarbejde med Kulturmaskinen, Forlaget Historia, Nordatlantisk Hus, Studenterhus Odense, Storms Pakhus, Kunstmuseum Brandts og Songwriters Circle. Med støtte fra Odense Kommune.

Programmet kan ses på www.spoken.dk og festivalens facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce