Annonce
Ugeavisen Odense

Sportcar Event i Odense - vind en tur i en superbil

Jason Watt med sin Ford, der er den nye Sportscar Event-bil nummer et. Næste mulighed for at køre med Jason er den 15. september på HCA ved Odense.

Køb en tur i en sportsvogn, få én på opleveren, hjælp kræftramte børn. Det er en simpel, men har det vist sig, effektiv idé. Inden længe kører tæt ved 40 biler på HC Airport nord for Odense

Annonce

En snart gammel idé, der viser sig ikke bare at holde, men at vokse og vokse. Det er Sportscar Event, der snart kommer til Odense. Lørdag den 15. september indtager op mod 40 sportsvogne HCA - lufthavnen nord for Odense. Sportscar Event har vist sig at være en væsentlig donor til især Børnecancerfonden.

- Vi har kørt i alt 2.750.000 kr. ind i år til dato, hvilket er en forbedring på cirka 100.000 kr. i forhold til sidste år. Så her inden næste event på HCA nord for Odense, tør jeg næsten sige, at vi regner med eller i hvert fald håber på, at vi runder 3,1 mio. indkørte penge for 2018," fortæller Jack Mogensen, eventchef for Sportscar Event.

Hovedpersonen på fire hjul er en mørkegrøn Ford GT. De fleste kørere i Sportscar Event er anonyme, men ikke den grønne Ford; manden bag rattet er Jason Watt.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme til Fyn med den nye bil nummer et til Sportscar Event! Jeg er stolt over at være "forfremmet" til at blive hovedbilen. At trykke på startknappen og få det første glade ansigt med ud at køre på HCA - ikke mindst på grund af den ekstraordinær "langside", der jo er lufthavnens startbane.

Sportscar Event Odense

15. september 2018Klokken 9 - 16

HCA Airport

Lufthavnsvej 131

5270 Odense N

Gratis entré Info: www.sportscarevent.dk

Jo, der er skæv kønsfordeling blandt kørerne til Sportscar Event ? men Malene fra Odense her er med, og hun er blandt de hurtigste.
Annonce

Ture fra 200 kroner

Men Sportscar Event Fyn har også en række andre biler, der slet ikke koster 1.600 kroner som en tur med Jason koster. Et eksempel på megen fart til en helt anden pris er en Honda NSX med fire motorer (det er rigtigt nok!) til 1.000 kr., en Chevrolet Camaro med en dyb V8-bas til 800 kr., og dagens måske sjoveste bil, en Mazda MX-5, der koster 200 kroner for en tur.

Faktisk var netop Mazdaen bilen, der trak en af de største køer, sidst Sportscar Event og venner var ude at køre, det var på FDM Jyllandsringen i forsommeren. Hvorfor? Fordi det er ekstra sjovt at sidde i den måske mindste bil, og alligevel kunne følge med de store Porscher og Ferrari, der var det helt typiske svar fra passagerne.

Annonce

Sådan kan du vinde en tur

I samarbejde med Sportscar Event og HCA Airport udloder vi tre stk. gavekort til en værdi af hver 1.000 kr, som kan bruges til en tur i en sportsvogn til Sportscar Event. Gå ind på Ugeavisens Facebook, find opslaget om konkurrencen og skriv, hvem du synes, der fortjener en tur. Vinderne får direkte besked

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce