Annonce
Ugeavisen Odense

Stensikker coronagaranti: Stenklub opretter digitalt forum

I øjeblikket er der lukket i Davinde Stenmuseum pga. risikoen for coronasmitte, men både børn og voksne kan stadig få en snak med steneksperter – nu sker det bare digitalt, på www.fynskestenklub.dk. Pr-foto
Den fynske Stenklub lever langtfra i stenalderen. Foreningen har fundet ud af at tackle coronakrisen ved at tilbyde en digital løsning.

Odense: Medens Danmark putter sig bag lukkede døre i kampen mod coronavirus, lider mange af de kulturelle organisationer skade. Det gælder også foreningslivet, navnlig de mindre foreninger, som Den fynske Stenklub, hvor hele grundlaget for foreningens eksistens handler om at mødes om spændende og lærerige aktiviteter.

Den fynske Stenklub har indtil videre aflyst alle møder, åbningsdage i Davinde Stenmuseum samt stenslibning i Hus 88, Blangstedgaard. Til gengæld er der sørget for at både klubbens medlemmer og andre sten-interesserede kan holde kontakt via klubbens hjemmeside, www.fynskestenklub.dk, hvor der nu er oprettet et diskussionsforum.

En del af det nye forum er i en forsøgsperiode åbent for alle. Det betyder, at de stenfindere, som ellers plejer at få hjælp af de frivillige i Davinde Stenmuseum til at identificere deres fund, nu i stedet kan stille spørgsmål og lægge billeder af deres sten og fossiler på klubbens forum og måske få en digital snak med Den fynske Stenklubs eksperter.

Og foreningen opfordrer også folk til at komme ud i den friske natur – under sikre forhold vel at mærke.

”Da Sundhedsstyrelsen siger god for ture i naturen, er der ingen grund til at sidde inde hele dagen. Kom ud på stranden og find nogle sten og del dem med andre på www.fynskestenklub.dk”, lyder det i en pressemeddelelse fra Den fynske Stenklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce