Annonce
Ugeavisen Odense

Stolt butiksejer: Eva Hvolbek takker kunderne, for den store opbakning under corona nedlukningerne

Jeg er den type, der helst vil klare mig uden hjælp, siger Eva Hvolbek. Foto: Hasse Frimodt
Eva Hvolbek's kunder har været med til at gøre en kæmpe forskel for Danmark. For ligesom i foråret har Eva endnu engang undgået, at skulle bede om hjælp fra den danske stat til betaling af husleje eller hendes løn, under den seneste corona nedlukning.

På facebooksiden Eva Hvolbek kunne man for nyligt læse butiksindehaver Eva Hvolbek's glade besked, hvor hun takker alle de trofaste kunder, som har været med til at holde liv i hendes tøjbutik i Kongensgade 48, 5000 Odense C.

Eva lagde beskeden ud på facebook få dage forinden, at de danske detailbutikker måtte åbne igen efter en længere nedlukning på grund af corona. I hendes opslag kan man læse, at det har været den vildeste rejse for Eva under andet lockdown, hvor hun endnu engang måtte se sig nødsaget til at knokle 24 timer i døgnet for at overleve.

Eva Hvolbek er kommet igennem corona nedlukningerne uden at skulle søge penge til husleje eller egen løn. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg er så stolt, taknemmelig, overvældet og rørt over al den opbakning, jeg har fået, siden vi måtte lukke ned den 25. december 2020. Ligesom i foråret har mine trofaste kunder støttet mig ved at handle, selvom butikken har været lukket ned for fysisk besøg. Kunderne har været med til at gøre en kæmpe forskel for Danmark. For ligesom i foråret har vi undgået at skulle bede om hjælpe fra den danske stat til betaling af husleje eller min løn. Det er jeg stolt over at kunne fortælle mine mange trofaste kunder. Jeg vil helst overleve uden støtte, og det er endnu engang lykkes for mig, siger Eva Hvolbek


Jeg er den type, der helst vil klare mig uden hjælp, og kræver det at jeg giver den max gas hver evig eneste dag, så er det det jeg gør

Eva Hvolbek


Men Eva er ikke kommet sovende igennem det. Hun har knoklet hver evig eneste dag fra morgen til aften.

- Jeg har været ganske alene i butikken, hvor jeg har behandlet de ordrer kunderne har sendt. Jeg har lagt tilbud op dagligt på min facebook side, og så har vi undervejs afholdt afholdt 4 LIVE events, som fik navnet "Vi går live". Vi sendte live tre timer hver gang, hvor jeg fremviste varerne, og kunderne kunne købe ind ved at sidde og følge med derhjemme. Det var knald hårdt arbejde. Det tog et par dage at gøre det hele klar hver gang, og så er det hårdt men sjovt at være på i tre timer, og efterfølgende skulle alle bestillinger pakkes og sendes hjem til kunderne eller gøres klar til afhentning i butikken her i Kongensgade, siger Eva.

Men for Eva har det været al slidet værd. Og hun skriver på sin facebookside, at hun håber, at kunderne fortsat vil være med på hendes rejse, nu hvor butikken igen må holde åbent.

- Jeg er den type, der helst vil klare mig uden hjælp, og kræver det at jeg giver den max gas hver evig eneste dag, så er det det jeg gør, for de penge staten sparer på at hjælpe mig, kan bruges på langt vigtigere ting i det danske samfund, siger Eva.

Eva Hvolbek er taknemmelig for den opbakning hun har fået gennem corona nedlukningerne. Foto: Hasse Frimodt

Til slut vil Eva også takke sin leverandør Soyaconcept, som har været en god medspiller gennem begge nedlukninger.

- Jeg er landets største forhandler af tøj fra Soyaconcept, og sammen har vi formået at holde butikken kørende. De har været hurtige til at sende produkter ind til mig i butikken, ja jeg har endda fået nogen af de varer leveret tidligere, end jeg skulle, for at holde gang i salget, siger Eva.

- I marts måned fejrer vi 6 ½ års fødselsdag, og butikken er fuld vilde tilbud, som ses på facebook siden Eva Hvolbek. Håber vi ses i butikken og ellers sender vi gerne varene hjem til kunderne privat over hele Danmark, slutter Eva.

Og brænder du for salg? Så søger Eva efter en kollega i butikken.

Eva Hvolbek kom blandt andet igennem corona nedlukningen ved at holde LIVE events. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg søger en medarbejder der kan være i butikken tre eftermiddage ugentligt samt hver anden weekend, samt den 1. søndag i måneden, ligeledes skal den jeg søger kunne hjælpe til i ferieperioder. Ansøgningen kan afleveres til mig i butikken på hverdage mellem kl. 10 og 14 eller mail din ansøgning til evahvolbek@mail.dk

Eva Hvolbek søger en ny medarbejder til butikken i Kongensgade, nu hvor hun igen må holde åbent. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce