Annonce
Ugeavisen Odense

Storskærm i Paarup Hallerne

Fra venstre ses Christina Hestbek, privatrådgiver, hos Sydbank, Chris Egholm, TPI Håndbold og Jan Kildegaard Rasmussen, privatrådgiver hos Sydbank. Foto: Hasse Frimodt
Med en donation på 50.000 kr. fra Sydbank Fonden er det blevet muligt for TPI Håndbold, at indkøbe en storskærm til bane 1 i Paarup Hallerne.
Annonce

Med hjælp fra Sydbank Fonden og penge fra Tarup Paarup Idrætsforenings Loppemarked blev det muligt at skifte den gamle slidte måltavle på bane 1 i Paarup Hallerne ud med en ny moderne 8 kvadratmeter måltavle med storskærm, hvor man kan vise filmklip fra blandt andet youtube, samt give sponsorerne i klubben en bedre synlighed i hallen.

Chris Egholm, der til dagligt spiller på TPI Håndbolds 3. divisionshold og er formand for sponsorudvalget i TPI Håndbold, havde ansøgt Sydbank Fonden om penge til køb af den nye storskærm.

- Vi fik bevilget 50.000 kr. af Sydbank Fonden til storskærmen, som kostede 100.000 kr. De resterende penge fik vi bevilget af Tarup Paarup Idrætsforenings Loppe Fond, siger Chris Egholm.

Storskærmen er allerede taget i brug, og den har på den korte tid den har hængt i hallen allerede vist sig at være en kæmpe succes.

- Vi har solgt fire nye sponsorater, hvor sponsorerne vises på storskærmen, hvilket allerede har betydet penge i klubkassen. Penge, som vi i Håndboldafdelingen har stor brug for, da det er penge der betyder at vores medlemmer ikke skal betale alt for meget i kontingent, siger Chris Egholm.

I sidste uge var Christine Hestbek og Jan Kildegaard Rasmussen, privatrådgivere i Sydbanks fililal på Rugårdsvej 176 forbi Paarup Hallerne, hvor de overrakte donationen på 50.000 kr. til TPI Håndbold. Chris Egholm tog som formand for TPI Håndbold sponsorudvalg gladeligt imod den flotte donantion fra Sydbank Fonden.

Storskærmen er åå ca. 8 kvadratmeter og kan blandt andet vise klip fra youtube som være med til at profilerer sponsorer bedre i Paarup Hallerne. Foto: Hasse Frimodt
Sydbank Fonden har doneret 50.000 kr. til indkøb af storskærm i Paarup Hallerne. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce