Annonce
Ugeavisen Odense

Succes: Stort salg af Fidget Toys i odenseansk kiosk

Fidget Toys. Foto: Hasse Frimodt
Folk stod i kø for at købe Fidget Toys, efter vi havde reklameret for det på vores Tik Tok profil, siger Samer Hacim, indehaver af Online-Kiosken i Odense C.

Samer Hachim, indehaver af Online-Kiosken i Jernbanegade 26, går og er noget videre overrasket over den salgssucces, han og teamet har haft de sidste fire uger.

- Vi lagde en reklame med salg af den nye trend Fidget Toys ud på Tik Tok. Jeg havde bemærket, at det var en stor succes i andre lande, så derfor greb jeg chancen og købte et stort parti hjem og markedsførte det så på Tik Tok. Tik Tok rammer åbenbart lige målgruppen for Fidget Toys. Dagen efter stod folk i lang kø for at komme ind i butikken, og vores webshop blev næsten lagt ned efterfølgende, siger Samer Hachim.

Ramiz, butiksansvarlig hos Online-Kiosken viser her Fidget Toys frem. Foto: Hasse Frimodt

På bare tre uger solgte Online-Kioksten tæt på 5000 stykker Fidget Toys. Og Samer tænker ikke, at det er slut med interessen, for han går nu og venter på den næste levering af Fidget Toys, som betyder, at man i Online-Kiosken vil kunne finde op til ca. 40 forskellige slags Fidget Toys.

- Jeg er lidt rystet over den store interesse, der har været for Fidget Toys. Men vi er klar til at ride videre på bølgen, som kunderne efterspørger. For det var faktisk kunder i butikken, der gjorde mig opmærksom på Fidget Toys i udlandet og henvendelser fra dem, der vakte min interesse.


Det der Tik Tok, det kan altså bare noget

Samer Hachim, indehaver af Online-Kiosken


Er du aldrig stødt på Fidget Toys, så er det en lille dimseting, der kan holde urolige hænder beskæftiget i en travl og stresset hverdag.

- Det er en slags aktivitetslegetøj. En man sidder med i hånden. Man kan justere finmotorikken, og så skulle den ifølge brugerne være med til at give mere ro i sjælen. Den må kunne noget, for jeg har haft folk forbi butikken fra hele landet. Vi har sendt Fidget Toys til lande som Sverige, Norge og Grønland, hvor folk fra disse lande har shoppet på vores webshop, siger Samer Hachim.

Normalt møder der to mand ind på hverdage, som sørger for at pakke og afsende varer til de kunder, der handler på Online-Kiosken's webshop. Men efter at Fidget Toys blev vist på kioskens Tik Tok profil, måtte der 6 mand til hver dag, for at pakke forsendelserne. Ligeledes blev weekenderne taget i brug, ellers kunne man ikke nå alle forsendelserne.

Ramiz og Online-Kiosken har stor succes med salg af amerikansk slik. Foto: Hasse Frimodt

Men det er ikke kun salg af Fidget Toys, Online-Kiosken har succes med. Også salget af amerikansk slik og andre udenlandske lækkerier fanger folks interesse, når Online-Kiosken reklamerer for det på Tik Tok.

Fakta

Online-Kiosken.dk

Jernbanegade 26, 5000 Odense C

Salg af f.eks Fidget Toys, vandpiber og udlejning af vandpiber, USA konfekture, tobak og rygeartikler, USA drikke, alkohol samt meget mere.

www.onlinekiosken.dk

Tilbyder levering lige til døren i Odense Centrum for 30 kr. samt andre postnumre i Odense for 49 kr.

Online-Kiosken tilbyder også dag til dag levering i hele Danmark via PostNord

- Det der Tik Tok, det kan altså bare noget. Online-Kioskens profil på Tik Tok får flere og flere følgere, og vi kan helt klart mærke det på salget, når vi reklamerer med vores ting på Tik Tok, siger Samer.

Samer er i gang med, om han kan spotte den næste store dille.

- Kan man ramme plet og være med som en af de første, når der opstår en ny dille, så er der altså godt salg i det. Da jeg var barn, var det yoyoen, vi alle legede med, nu er det åbenbart Fidget Toys. Jeg tror, jeg har et gæt på den næste store dille. Det er en, der har været fremme for mange år siden, men jeg tror, den vender tilbage med succes. Det er Tamagotchi, som jeg tror snart bliver den helt store dille igen. Jeg fornemmer, den er ved at blive en succes i udlandet, og så går der nok ikke så længe, før den også rammer Danmark, siger Samer Hachim.

Der kommer inden længe et endnu større udvalg af Fidget Toys hos Online-Kiosken i Jernbanegade 26, 5000 Odense C. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce