Annonce
Ugeavisen Odense

Superliga træning: Tidligere superliga målmand træner TPI talenter

Et holdfoto skal der til inden dagens træning. Foto: Hasse Frimodt
Martin S. Jensen, tidligere superliga målmand i OB og Randers FC, øser ud af sine erfaringer og står for målmandstræningen af TPI's unge målmænd.

Tarup/Paarup IF har indgået en aftale med en tidligere superliga målmand, som skal komme fem gange i løbet af forårssæsonen og træne med TPI's målmænd fra U12 til U17.

Og det er ikke en helt tilfældig målmand, som TPI har lavet aftale med. Er man fodboldkender og fra området omkring TPI og Korup, så vil man nok huske navnet Martin S. Jensen.

Martin, der i dag bor i Randers området, voksede op i Korup, hvor han blev klubbens bedste målmand nogensinde, tør jeg som journalist og tidligere angriber, med mange kampe imod Martin selv skrive under på. Han blev hentet til Odense Boldklub som ungdomsspiller af Torben Møller Pedersen, som i dag er ungdomsudviklingstræner i TPI. Og sjovt nok er det netop Torben Møller Pedersen, der nu mange år efter igen har fangearmene ude efter Martin S. Jensen.

Annonce
John Emil Johansen, tv, Martin S. Jensen og Torben Møller Pedersen. Foto: Hasse Frimodt


- Vi er stolte over at have lavet en aftale med Martin, som betyder, at han kommer hver anden fredag og laver specialtræning af klubbens ungdomsmålmænd. Ofte er det sådan, at målmændene godt kan være lidt oversete i fodboldklubber, fordi træningen er mere fokuseret på markspillerne. Men målmanden er bare en vigtig del af holdet, og nu prøver vi i første omgang at give klubbens unge målmænd fem gange træning med Martin her i foråret, og bliver det en succes, jamen så kan det være vi fortsætter samarbejdet med Martin.

Martin S. Jensen har været målmand i OB i to perioder af sin karriere.

- Jeg var i OB fra 1996-1998 og igen fra 2003-2005. Derudover har jeg spillet i klubber som Randers Freja, Esbjerg, Randers FC, Aab og Skive. Nu har jeg min egen trænervirksomhed Martin S. Målmandstræner, hvor jeg tilbyder målmandstræning. For tiden er jeg tilknyttet Hobro som målmandstræner, men jeg kunne ikke sige nej til Torben Møller Pedersen og TPI fodbold, da de henvendte sig, om jeg ville lave målmandstræning for klubbens U12-U17 målmænd. På den måde betaler jeg lidt tilbage til et område af Odense, hvor jeg selv voksede op, og til Torben Møller Pedersen som hentede mig til OB som ungdomsspiller, siger Martin.

Martin S. Jensen tidligere superliga målmand målmand i OB og Randers FC står for målmandstræningen af TPI's unge målmænd fra U12-U17. Foto: Hasse Frimodt


Og de unge målmænd har taget godt imod træningstilbuddet, som er hver anden fredag kl. 16-18 på kunstgræsbanen i TPI.

- De unge målmænd kommer med en fed træningsindstilling, og det er det vigtigste for at kunne udvikle sig til at blive en god målmand. Lysten til at træne, lysten til at lære skal være der, så skal jeg nok vise dem en masse gode øvelser, som de efterfølgende kan bruge selv i forbindelse med træning i klubben. Jeg kører gerne turen fra Randers til Odense, når jeg ved, at der kommer en masse målmænd, som bare glæder sig til at træne, siger Martin S. Jensen.

Martin S. Jensen kører turen ned fra Randers hver anden fredag for at træne de unge målmænd. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce