Annonce
Ugeavisen Odense

Sydbank donation: 10.000 kr. til opstart af Jump4fun i Odense Sportscentrum

Jørgens Hansen, formand for Odense Sportscentrum, tv. modtag checken på 10.000 kr. som Jacob Monin Rasmussen, filial direktør i Sydbank Odense, havde medbragt. Foto: Hasse Frimodt
Med 10.000 kr. fra Sydbank Fonden, kan Odense Sportscentrum nu tilbyde Jump4fun. Målgruppen er børn i alderen 6-16 år, som er udfordret af overvægt, har manglenede motoriske kompetencer og/eller en diagnose.

Sydbank Fonden fejrer fondens 50 års jubilæum med uddeling af 10 donationer á 10.000 kr. pr. stk.

Omkring 90 fynske ansøgninger modtog Sydbank Fonden, som havde allieret sig med Poul Kjærgaard, chefredaktør på Fyens Stiftstidende og Robin Feddern, indehaver af AG Gruppen.

Poul og Robin har sammen nærlæst de mange ansøgninger, hvorefter de har udvalgt ti ansøgninger, som hver modtager 10.000 kr. fra Sydbank Fonden.

Annonce
10.000 kr. som skal bruges på Jump4fun. Foto: Hasse Frimodt

En af de ansøgninger, som kom igennem nåleøjet, var den fra Odense Sportscentrum, Thorslundsvej 2B, 5000 Odense C.

Odense Sportscentrum er nordens største multi- og kampsportsforening, som åbnede i 2015 og i dag består af 20 mindre og mellemstore foreninger blandt andet aikido, boksning, dans, fægtning og klatring.

Jørgen Hansen, der er formand for Odense Sportscentrum, har været med fra starten i 2015, og han glæder sig over at medlemsantallet nu er på ca. 1000.

- Odense Sportscentrum blev etableret, fordi vi ønskede at få kampsports foreningerne ud af de mørke kælderlokaler og op i lyset. Vi kunne se en fordel i at få samlet foreningerne og få dem til at arbejde sammen fremfor at bekæmpe hinanden. For når alt kommer til alt så udspringer de fleste kampsportsformer fra det samme. Jeg syntes, vi har bevist, at vi så rigtigt, for medlemsantallet er tredoblet siden 2015, siger Jørgen.

Odense Sportscentrum ansøgte om en donation på 10.000 kr. til opstart af et nyt idrætstilbud - Jump4fun, der kan dyrkes 44 andre steder i landet, men endnu ikke er at finde på Fyn.

- I et samarbejde med Odense kommune, specialskoler, DGI Fyn, øvrige foreninger og forældre, vil vi tilbyde et attraktivt foreningstilbud til alle overvægtige børn og unge (6-16 år), der i fællesskab skal finde eller genopdage glæden ved at bevæge sig og motionere, siger Jørgen Hansen.

Poul Kjærgaard og Robin Feddern valgte Odense Sportscentrum, som forleden fik besøg af Jacob Monin Rasmussen, filial direktør Sydbank Odense.

Jacob medbragte en stor check, som han overrakte til Jørgen Hansen, som beviset på at Odense Sportscentrum modtager 10.000 kr. fra Sydbank Fondens Jubilæumspulje.

Fakta om Jump4fun: Jump4fun er et træningskoncept for overvægtige, udsatte og sårbare børn og unge mellem 6-16 år. Det er et træningstilbud til dem, der ikke kan finde en plads eller et hold i det traditionelle foreningstilbud. Instruktørerne tilbyder børn og unge et frirum og en mulighed for at føle sig på lige fod med andre deltagere.
Instruktørerne er uddannet til at møde, motivere og inspirere børnene til træning, hvor bevægelsesglæden, den frie leg og muligheden for at dygtiggøre sig er i fokus - uden, at det handler om at skabe resultater eller være den bedste.
Jump4fun er udviklet i et samarbejde mellem ph.d og børnelæge Birgitte Schmidt, Julemærkefonden og DGI. Jump4fun er i praksis et samarbejde mellem DGI og lokale idrætsforeninger.

Holdtilbud i Odense Sportscentrum hver torsdag kl. 16.30-17.30, med opstart den 23. september.
De unge er velkommen til at prøve Jump4fun et par gange gratis. Herefter koster det 50 kr. om måneden.
Se mere på www.ospc.dk eller facebook siden Odense Sportscentrum. Telefon: 66118898

Jacob Monin Rasmussen, filial direktør Sydbank Odense prøvede kræfter med en dukke, da han overrakte en check på 10.000 kr. til Odense Sportscentrum. Foto: Hasse Frimodt

- Vi er glade for at kunne donere 10.000 kr. til et så godt formål. Jeg håber, Odense Sportscentrum får gang i en masse unge i alderen 6-16 år. Rammerne er perfekte i Odense Sportscentrum, man får jo selv lyst til at prøve kræfter med mange af de forskellige tilbud, der at finde herude, sagde Jacob Monin Rasmussen, da han overrakte donationen.

Fakta om Sydbank Fonden

Sydbank Fonden har valgt at fejre Sydbanks 50-års fødselsdag med den her helt særlige donation på 1,3 mio. kroner fordelt ud til Sydbanks 13 områder med 10 x 10.000 kr. til hvert område.

Sydbank har tilknytning til Sydbank Fonden – en almennyttig fond som har relativt brede formålsparagraffer med fokus på støtte til kulturelt og folkeligt arbejde.

Sydbank Fonden donerede sidste år 8.125.853 kr. til 273 forskellige projekter i hele Danmark med almennyttige, velgørende formål

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

19-årige Rosa har åbnet butik med egne designs midt i Odense: - Jeg var altid hende, der mødte op og lignede en regnbue

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Mette er clairvoyant tarotlæser: - Nogle kalder det den sjette sans, men det er måske bare en udvidet form for empati

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nyhed: Odense Padel Center åbnet tæt på Rosengårdcentret

Ugeavisen Odense

Grimt solcelletag blev forvandlet til en brumbasse-magnet: - Lige pludselig havde vi Gud hjælpe mig lavet et insekthotel på taget

Ugeavisen Odense

Blå Kors udvider åbningstid: Nu kan du også gå på genbrugsjagt om aftenen

Dalum Hjallese Avis

Forfatter i kørestol: - Det er befriende magtfuldt at skrive

Ugeavisen Odense

Grimt solcelletag blev forvandlet til en brumbasse-magnet: - Lige pludselig havde vi Gud hjælpe mig lavet et insekthotel på taget

Lokalavisen Nordvest

Kendt cykelrytter til Tarup

Ugeavisen Odense

Leverer strøm til 70 naboer: Galschiøt bliver C02-neutral med solceller

Ugeavisen Odense

Redaktionen tester: Her får du Odenses bedste surdejsboller

Ugeavisen Odense

Odense får en brunchklub kun for singlekvinder: - Vi mangler nogle at være singler med

Ugeavisen Odense

100 boliger, intime gårdrum og dagligvarebutik: 'Jungle'-grund udset til at blive Odenses nyeste bydel

Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind billetter til Odense Håndbold mod Viborg HK

Ugeavisen Odense

Snart er der fuld hornmusik: Det nye H.C. Andersens Hus åbner helt op

Ugeavisen Odense

1.000 IT-svindlere banker på porten hver dag: - De forsøger at lokke brugernavn og password fra os

Ugeavisen Odense

Langstrakt fjernvarmearbejde: Hovedvej i Odense spærres for gennemkørsel i flere dage

Skibhus Avisen

Stig Tøfting skifter til Marienlyst - men kun på sin gps

Ugeavisen Odense

Donation: Bykirken Odense er klar til julehjælp

Ugeavisen Odense

Ny bar åbner midt i Odense: - Det bliver måske lidt spraglet

Ugeavisen Odense

Post uden for normal tid: Postnord udvider åbningstid

Ugeavisen Odense

Rugårdsvej spærres i efterårsferien

Ugeavisen Odense

Nybyggeri: 26 nye lejligheder på Vesterbro

Ugeavisen Odense

Ufattelig forvandling: Fra brosten til grønne byhaver - central plads i Odense er klar til indvielse

Annonce