Annonce
Ugeavisen Odense

Sydbank donation: 125.000 kr. til Tennis Club Odense

Tennis Club Odense afholdt i sidste uge tennisskole for børn i alderen 8-15 år. Foto: Hasse Frimodt
Tennis Club Odense har fået 125.000 kr. i donantion fra Sydbank Fonden. Pengene er blevet brugt på et nyt depotrum.
Annonce

I forbindelse med Tennis Club Odenses tennisskole for børn i alderen 8-15 år, som blev afholdt i uge 32, havde tennisklubben, der holder til i Ådalen, inviteret Sydbanks privatdirektør forbi til en indvielse af klubbens nye depot, som har fået navnet Sydbank Depotet.

Sydbank Fonden har nemlig doneret 125.000 kr. til Tennis Club Odense til etablering af det nye depot.


Det betyder meget for en klub som vores med 400 medlemmer, at vi har gode sponsorer

Birgitte Sonsby, bestyrelsesmedlem og kasserer i TCO


Jacob Monin Rasmusen kom i tennis tøj og med en ketcher under armen, så han kunne deltage i tennisskolens øvelser.

Jacob Monin Rasmussen gik med i spillet sammen med eleverne på tennisskolen. Foto: Hasse Frimodt

- Vi er stolte over vores samarbejde med Tennis Club Odense, hvor vi også har indgået en sponsoraftale, der betyder, at ansatte i Sydbank Odense kan benytte bane 4 på Tennis Club Odenses anlæg. Bane 4 har i den forbindelse fået navnet Sydbank banen, siger Jacob Monin.

Ligeledes har Tennis Club Odense fået et sponsorat, som er blevet brugt til at købe t-shirts til eleverne på Tennisskolen, der er afholdt både i uge 27 og uge 32.

Jacob Monin Rasmussen, privatdirektør i Sydbank Odense her fotograferet sammen med Birgitte Sonsby, kasserer og bestyrelsesmedlem i TCO. Foto: Hasse Frimodt

- Vi er meget glade for det samarbejde vi har med Sydbank. Det betyder meget for en klub som vores med 400 medlemmer, at vi har gode sponsorer. Og dem har vi været heldige at få en del af i 2020, så vi nu har mulighed for at lave en del forskellige tiltag til glæde for klubbens medlemmer og tiltag, der skal få flere nye medlemmer til klubben, siger Birgitte Sonsby, kasserer og bestyrelsesmedlem i TCO.

Et af de nye tiltag der skal få nye medlemmer til klubben er et tennistilbud til byens studerende. Frem til efterårsferien kan man som studerende møde op hver fredag kl. 17-19 og deltage i studenter tennis for kun 50 kr. pr. gang. Det kræver ikke et medlemskab af TCO.

Ligeledes tilbyder TCO som noget nyt microtennis for børn i alderen 6-8 år, og for voksne, der aldrig har spillet tennis før, er der også mulighed for at komme ned og blive introduceret til tennis spillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce