Annonce
Ugeavisen Odense

Tag til Sportslørdag i Idrætsparken på lørdag

Fynske Bank Sportslørdag den 18. januar 2020 byder blandt meget andet maskotdysten, hvor de fem fynske maskotter dyster om titlen som Fyns sejeste maskot. Sidste år var det LuriFox fra Odense Håndbold, som fik æren. Foto: Jens Wognsen.
Lørdag den 18. januar 2020 hyldes de fynske sportshelte og hele det fynske idrætsliv til Fynske Bank Sportslørdag 2020 i Odense Idrætspark. Odense Rundt viser vej til festlighederne og til parkering i nærheden.
Annonce

Fynske Bank Sportslørdag er et arrangement for hele familien, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på de fynske sportsstjerner og selv prøve kræfter med over 45 forskellige sportsaktiviteter, fra ishockey og skøjteløb til atletik og fodbold. Ta’ din egen mountainbike med og prøv kræfter med udendørssporet foran Thorvald Ellegaard Arena. Her kan du få råd og vejledning fra Cykling Odenses eksperter.

Odense Rundt giver dig overblik over de mange forskellige aktiviteter og begivenheder i løbet af dagen, ligesom du kan få hjælp til at finde vej til parkering, handicapparkering og cykelparkering, hvor du kan købe mad, og hvor du finder det nærmeste toilet.

Traditionen tro byder Sportslørdag også på et gensyn med den populære maskotdyst. I år konkurrerer OB’s maskot Victor mod LuriFox fra Odense Håndbold, Svendborg Rabbits kanin Van GOG og Odense Bulldogs’ Scotty. Derudover kan du opleve en masse flotte opvisninger, uddeling af Fynske Bank Kammeratskabsprisen og kåring af Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn. På Odense Rundt kan du se, hvor du i løbet af eftermiddagen kan overvære de forskellige udfordringer i Maskotdysten.

Deltag også i publikums-konkurrencen om at få syv rigtige. Afleverer du din svarkupon inden kl. 16.15 til Milling Hotels ved hovedindgangen, deltager du i konkurrencen om et hotelophold for to voksne og to børn på et valgfrit Milling Hotel.

Fynske Bank Sportslørdag 2020

Arrangementet finder sted lørdag den 18. januar kl. 13-17 i Odense Idrætshal, Thorvald Ellegaard Arena, Odense Bowlinghal og på Odense Isstadion.

Få overblik over dagen og bliv guidet rundt til de forskellige aktiviteter og til parkering i nærheden med Odense Rundt.

Odense Rundt kan hentes til både iOS og Android eller tilgår via www.odenserundt.dk

Annonce

Letbanearbejde

Kommer du i bil til Sportslørdag, skal du være opmærksom på, at der er letbanearbejde i området omkring Idrætsparken. Det er af samme grund vanskeligt at parkere helt tæt på, bl.a. kan der ikke parkeres foran Odense Idrætshal.

Vær også opmærksom på, at Højstrupvej er ensrettet, og at der er lukket for gennemkørsel ved Nature Energys parkeringsplads og til Odense Idrætshal. Kom i god tid og brug ruteplanlæggeren på Odense Rundt til at få vist den anbefalede rute ind i området og til parkering i nærheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce