Annonce
Ugeavisen Odense

Tennis: Sommertennis i Næsby

Næsby Tennis har modtaget penge fra Sommerpuljen til aktiviteter. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Næsby Tennis har modtaget penge fra "Sommerpuljen" hvilket betyder at Næsby Tennis gennem sommeren kan præsentere flere spændende tiltag.
Annonce

Næsby tennis har fået penge fra "Sommerpuljen" til flere aktiviteter. Der er noget for alle aldre, og for alle der har lyst til at prøve tennis.

- Vi glæder os til at møde flere fra lokalområdet til disse ekstra tilbud om tennis og fællesskab i den kommende tid, siger formand Peter Yde.

Næsby tennis står klar med trænere og hjælpere søndag den 2. august fra kl. 10-12 til at hjælpe alle i gang med tennisspillet på banerne og til at tage en snak om tennislivet og tilbuddene i Næsby tennis. Der bliver fælles afslutning med præmier og lidt at drikke og spise.

Fakta om Sommerpuljen

Sommerpuljen er en ekstraordinær særpulje under DIF og DGI's foreningspulje, som lokale idrætsforeninger kan søge til at skabe aktiviteter og oplevelser for danskerne i sommeren 2020. Pengene til Sommerpuljen kommer fra Erhvervsministeriet og er en del af den sommerpakke, som et bredt udsnit af folketingets partier vedtog i juni.

- Vi har prøvet det flere gange før, og nu tilbyder vi et ekstra forløb for voksne nybegyndere: Deltag i 8 timers instruktion for 500 kr. Hvis du vælger atmelde dig ind i tennisklubben og betaler kontingent for efterårssæsonen, får du en ketcher gratis, siger formand Peter Yde.

Næsby Tennis har tilbud klar til tennisspillere i alle aldre, og for alle der har lyst til at prøve tennis.Foto: Tim Kildeborg Jensen

Næsby tennis er søndag den 13. september vært og medarrangør af International Community Odense's "Visit a club"- arrangement fra kl. 10-12. Det er for udlændinge og familier, der er flyttet til Odense for at arbejde, studere m.v.


Vi glæder os til at møde flere fra lokalområdet til disse ekstra tilbud om tennis og fællesskab i den kommende tid

Peter Yde, formand i Næsby Tennis


- Vi tilmeldte os sidste år som Velkomstforening, så vi er glade for denne ekstra mulighed for at vise foreningslivet og tennisaktiviteten frem for udlændinge i kommunen, fortæller Bente Larsen fra tennisudvalget.

Via midler fra Sommerpuljen har Næsby tennis fået mulighed for at tilbyde nye medlemmer 50% rabat, så et medlemskab kun koster 300 kr. for resten af udendørssæsonen.

Følg Næsby Tennis på facebook

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce