Annonce
Ugeavisen Odense

Thomas blev headhuntet af sin udlejer

Thomas Skovsende er udlært autolakerer og forstår at behandle bilens lak korrekt. Foto: Kurt Rasmussen
Da Thomas Skovsende valgte at flytte i bolig i Munkebjerg Park tidligere i år, skulle det blive startskuddet til et nyt erhvervseventyr for den 32-årige autolakerer
Annonce

Munkebjergvænget: En adresseflytning fik betydning for Thomas Skovsendes klargøringsfirma, som ad omveje flyttede med til Munkebjerg Park.

- Frederik Barfoed, som har bygget Munkebjerg Park, så min bil med mit firmalogo og kontaktede mig for at høre, om jeg var interesseret i at flytte herud med mit klargøringsfirma, og vi blev enige om, at jeg kunne starte i parkeringskælderen her i Munkebjerg Park 1. juli, fortæller Thomas Skovsende.

Annonce

Bilpleje til alle

Han startede sit firma, TR-Bilpleje, op i Næsby i juli måned sidste år, hvor han specialiserede sig i indvendig og udvendig klargøring af biler, og det koncept vil han fortsætte i kælderlokalet i Munkebjerg Park.

- Jeg renser sæder, måtter, bunden af bilen, og himlen i bilen, og jeg polerer og sørger for lakforsegling og coating til bedre beskyttelse af bilen, remser den 32-årige autolakereruddannede op.


Der skal en professionel til at behandle lakken, og man skal også have styr på at polere sin bil, hvis man vil undgå uheldige resultater

Thomas Skovsende


Hans service er møntet på både både private og erhverv, og den kombination går fint i spænd med den nye forretningsadresse.

- Jeg har mange bilhuse og private som kunder, og herude har jeg også fået lavet aftaler med firmaerne i Erhvervshuset. De har mange udekørende sælgere. Deres biler skal bare være oppe at spille, og så er det jo en fordel for dem, at der ligger et klargøringsfirma lige i nærheden, siger Thomas Skovsende, der udfører alt sit arbejde i klargøringsværkstedet i kælderen.

- Folk kan aflevere deres bil hernede, og afhængig af bestillingen, kan de afhente deres bil efter halvanden elle fem timer, siger han og forklarer den forskel.

- Jeg tilbyder tre klargøringspakker, så alle kan være med prismæssigt; en bronzepakke, en sølvpakke og en guldpakke, og desuden har jeg lavet nogle rabatter, så for eksempel pensionister kan få 20 procents rabat, siger han.

Annonce

Pas på lakken

Thomas Skovsende har en seriøs tilgang til sit fag, som han mener kan spare bilejere for mange ærgrelser.

- Som udlært autolakerer kender jeg alt til laktyperne, og jeg vil anbefale folk ikke at eksperimentere selv. Der skal en professionel til at behandle lakken, og man skal også have styr på at polere sin bil, hvis man vil undgå uheldige resultater, siger han og nævner ”hologrammer”, der kan vise sig i lakken eller små ridser, der bliver værre, hvis man ikke er påpasselig.

- Det kan hurtigt gå galt, hvis man ikke behandler lakken ordentligt, lyder det fra Thomas Skovsende, der tilbyder sin service via hjemmesiden, https://www.tr-bilpleje.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce