Annonce
Ugeavisen Odense

Tidligere Arnold Busck-lokale lejet ud: Det bliver den nye lejers største butik

Lokalet blev udlejet tilbage i februar. Efterfølgende kom der brunt papir på vinduerne, og håndværkere har arbejdet på lokalet, som nu viser sig at skulle danne rammerne om Danmarks største Profil Optik. Foto: Nordicals Odense
Vestergade 64 åbner inden længe med en ny lejer. Det er optikerkæden Profil Optik, der på adressen åbner deres hidtil største butik.

De meget nysgerrige odenseanere har muligvis luret, hvad der foregår bag det brune papir, der dækker vinduerne på det gamle Arnold Busck-lokale.

Lokalet, som ligger på hjørnet af Vestergade og Mageløs, har den seneste tid været flittigt besøgt af håndværkere. Og når døren har stået åben, har det være muligt at få et lille smugkig til det, der venter, når papiret bliver fjernet fra vinduerne.

Svaret er briller.

Annonce

Lokalet er nemlig blevet overtaget af optikerkæden Profil Optik. Det bekræfter de på deres hjemmeside.

Den nye butik bliver kædens ”flagship store”, som Profil Optik beskriver den på hjemmesiden. Det betyder blandt andet, at den 400 kvadratmeter store butik bliver kædens største.

- Vores Flagship Store i Odense er en helt særlig butik. Her finder du vores største udvalg af mærkestel – over 3000. Desuden kan vi hjælpe med mere end de fleste andre optikere – eksempelvis natlinser eller undersøgelse for, og lindring af, tørre øjne. Vi er specialister i sportsbriller og du kan teste brillerne i vores vindtunnel, skriver de på hjemmesiden.

Udover briller og optikere, får butikken også tilknyttet en øjenlæge.

Den nye Profil Optik med adressen Vestergade 64 åbner torsdag 29. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce